Annonce
Fodbold

Trods overtal faldt fortet på Quickpot Park: Helsted har nedrykningskniv for struben

Både Vorup og Helsted skal ud og spille for livet i Jyllandsserien i sæsonens sidste kamp i weekenden. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
I lørdags havde Helsted kurs mod en ny sæson i Jyllandsserien, men tirsdag aften led randrusianerne sæsonens blot andet nederlag på hjemmebane, og dermed peger pilen pludselig mod en returbillet til Serie 1.

Randers: Da Helsted i lørdags vandt for femte gang i træk på Quickpot Park, var kursen sat mod en ny sæson i Jyllandsserien for oprykkerne, men tirsdag aften gik det galt i egen hule mod Aalborg Chang, og nu har Helsted kniven for struben i sidste spillerunde.

Trods en mand i undertal i hele anden halvleg vandt nordjyderne 2-1, og det betyder, at Helsted med al sandsynlighed skal bruge tre point i sæsonens sidste kamp mod netop Aalborg Chang på udebane.

- Det ser svært ud nu. Vi er afhængige af andre resultater, og hvis ugens resultater går imod os, kan vi allerede være rykket ned, når vi skal spille på søndag. Men jeg tror på, at Støvring eller Vorup taber point, så vi selv kan spille os væk fra direkte nedrykning i Aalborg, fortæller Helsted-træner Kasper Christiansen.

Annonce

Nordjysk nødbremse

Gæsterne bragte sig foran efter 35 minutter, men seks minutter senere blomstrede håbet igen på Quickpot Park.

Nordjyderne fik en mand vist i bad for at rive Magnus Ødum i græsset på kanten af feltet, men trods en mand mindre på banen fik Chang-holdet fordoblet føringen et kvarter inde i anden halvleg på en omstilling.

- Der var skarphed til forskel. De havde vel tre chancer i alt og laver to mål, og vi har fem-seks store chancer og laver kun et mål. Det blev dyrt, fortæller Kasper Christiansen.

- Jeg synes, vi spiller en god kamp. Vi kontrollerer dem i store dele, og spillerne holder aftalerne, men det er nogle dumme mål, vi tillader, og jeg er ærgerlig over, at vi ikke kan skabe endnu mere med en mand i overtal hele anden halvleg, fortsætter cheftræneren.

Fransen missede

Allerede ved gæsternes 1-0-mål satte Helsted sig på kampen, mens gæsterne trak sig længere tilbage på banen. Men det var først ti minutter før tid, at hjemmeholdet fik reduceret ved Claus Møller efter et hjørnespark.

I de efterfølgende minutter intensiverede Helsted-mandskabet presset, men yderligere scoringer blev det ikke til.

- Vi smider en masse bolde ind i feltet og får også to store muligheder. Mathias Fransen har en fri header ved bagstolpen, og han har også en mulighed i overtiden, som bliver blokeret, men vi manglede noget aggressivitet i feltet for at have skabt et par chancer mere. To store chancer bør være nok, men symptomatisk for kampen, så var det ikke tilfældet, siger Kasper Christiansen.

Helsted spiller sæsonens sidste kamp på søndag, mens Vorup spiller deres sidste kamp dagen før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce