Annonce
Randers FC

Trods overtal: Randers Frejas U17-drenge fik ingen premierepoint

Arkivfoto.
Randers Frejas U17-drenge var en mand mere på banen i det sidste kvarter mod Esbjerg i sæsonpremieren i U17-ligaen, men randrusianerne fik ikke udlignet hjemmeholdets føring. I stedet lukkede esbjergenserne kampen.

Randers: U17-drengene i Randers Freja FC indledte lørdag sæsonen med et nederlag mod Esbjerg, som ellers sluttede med ni spillere på banen.

- Nøgleordet er vist, at vi skal tage ved lære. Vi har gode perioder, men vi har også perioder, hvor vi bliver straffet for at falde lidt ud af kampen og lave for mange fejl, siger cheftræner Michael Ravn.

Allerede efter syv minutter kom randrusianerne bagud, men blot fire minutter senere pandede Jeppe Kudsk et frispark i nettet. Udligningen blev efterfulgt af et par gode kronjyske muligheder, men kort før pausen straffede hjemmeholdet en opspilsfejl i en omstilling.

- Vi kom godt ud fra pausen og fik også udlignet efter et gennembrud i højre side af Victor Msabaha, som Dion Veliqi prikkede det sidste stykke over stregen, fortæller Michael Ravn.

Tom tank

Randrusianerne formåede at holde momentum i kampen efter udligningen dog uden at komme yderligere på tavlen, men mod slutningen haltede det fysiske overskud.

- Da vi rundede 70 minutter, blev vi en lille smule flade. Vi havde seks spillere, der fik deres første U17-ligakamp, og det kan være en forklaring, fordi de kun har været vant til at spille 70 minutter som U15-spillere, siger Michael Ravn.

Randers-mandskabet kom til at tage for store chancer, og det udnyttede hjemmeholdet, som ellers var en mand mindre på banen fra det 77. minut og yderligere decimeret dybt inde i overtiden.

- Vi kommer afsted i en kontra, og så nedlægger deres bagerste mand Omer Kaqiu og fik et rødt kort. Vi får skabt nogle pæne chancer, men det blev aldrig en aggressiv jagt på kassen. Det var et hakkende pres, hvor vi manglede det sidste overskud, og så lukkede de kampen på en kontra, fortæller cheftræneren.

U17-mandskabets næste opgave er på lørdag mod FC Midtjylland.

U17-ligaen, drenge

Esbjerg – Randers Freja FC 4-2 (2-1)

Målscorere Randers Freja FC: Jeppe Kudsk og Dion Veliqi

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce