Annonce
Randers FC

Trods tre point: Det var ikke godt nok

Frederik Lauenborg var ikke tilfreds med holdets spil, men glæder sig over, at det alligevel blev til tre point. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC vandt 2-1 over AC Horsens, men både Erik Marxen og Frederik Lauenborg er skuffede over indsatsen, hvor særligt presspillet var usammenhængende.

Randers: Randers FC gik mandag aften for tredje gang fra banen med tre point på kontoen. Denne gang var det AC Horsens, der kom til kort, da kronjyderne slog dem 2-1 på Cepheus Park.

I modsætning til sejrene over Silkeborg og Esbjerg var det dog knap så overbevisende mandag aften.

- Det skuffer mig, at vi ikke er stand til at holde kontrollen og lukke kampen, da vi kommer foran 2-1. Det bliver spændende, og jeg tror med rette, at Horsens sidder i omklædningsrummet og føler sig skuffede over, at de ikke får point i dag, siger Erik Marxen.

Midtbanespilleren Frederik Lauenborg, der spillede lidt mere end en time, er enig med sin anfører i, at kampen ikke var et spillemæssigt højdepunkt i stimen.

- Vi har nogle momenter i kampen, hvor vi sætter fint spil sammen og holder trykket oppe ved deres forsvar, men det er for få gange. Jeg havde forventet, at vi gjorde det lidt mere, siger Lauenborg og tilføjer.

- Vi har marginalerne med os i øjeblikket, og dem skal vi holde fast i. Vi skal blive ved med at give den gas. Det er folk 100 procent indforstået med, og de ved også godt, at det ikke var godt nok i dag.

Annonce

Usammenhængende pres

Det var særligt i de første tyve minutter af begge halvlege, at Randers FC havde udfordringer med at holde Horsens fra at skabe chancer.

Fællesnævneren i de perioder var presspillet, forklarer Frederik Lauenborg.

- Når vi sætter et pres i gang, er det meget individuelt. Det hænger ikke sammen, og der er ikke ordentlig kommunikation. Den ene går i pres, og den anden står ligesom og afventer lidt, fordi han kommer i tvivl om, hvor de andre er, siger den centrale midtbanespiller, der dog så bedringer i slutningen af begge halvleg.

Og så er en sejr nu engang en sejr - uanset præstationen.

- Det kan ske, at det ikke går helt fint spillemæssigt, men vi er tilfredse med de tre point, og hvor vi ligger nu. Vi skal bare knokle på og få styr på det til næste kamp, siger Frederik Lauenborg.

Randers FC indtager i øjeblikket 6. pladsen og møder AaB i næste runde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce