Annonce
Randers HK

Trods udsigt til nøglekamp i ligaen: Agesen sætter alt ind på Final4

Randers HK blev det første hold til at vinde FInal4 i kvindernes pokalturnering i 2016. Tirsdag aften kan klubben kvalificere sig til finalestævnet for tredje gang. Foto: Lars Rasborg
Cheftræner Niels Agesen vil ikke høre tale om at nedprioritere tirsdagens pokalkvartfinale i København til fordel for en nøglekamp i ligaen på lørdag. Han sætter alt ind på at nå blandt de sidste fire.

Håndbold: På papiret ser det jo for så vidt ganske tilforladeligt ud.

For tre uger siden tog Randers HK en ligasejr på udebane mod København Håndbold, og nu skal de blot sørge for at gentage kunststykket, når de to hold tirsdag aften mødes igen i pokalkvartfinalen i Frederiksberghallerne.

Så vil Randers HK være klar til finalestævnet for tredje gang i klubbens historie.

Annonce

Men så simpelt er det nu nok ikke helt. Siden sejren over København har Covid-19 haft sit tag i Randers HK, hvor fire spillere og cheftræner Niels Agesen har været blandt de smittede.

Samtidig må man forvente, at hovedstadsholdet har en ambition om at ændre på slagets gang i forhold til det for dem skuffende udfald for tre uger siden.

Det fik de i hvert fald  et godt afsæt til, da de i weekenden besejrede Viborg med 31-26 i ligaen.

- Vi tager ikke til København med en forventning om at kunne levere en præstation én til én med den, vi lavede sidst. Dels har vi kunnet konstatere, at København har lavet ændringer i både deres forsvars- og angrebsspil, som vi skal forberedte på, siger Randers HK-træner Niels Agesen.

- Men dels har vi heller ikke været samlet alle til træningen, siden vi slog dem. Det betyder, at vi ikke har kunnet lægge så forfærdelig mange nye ting på i vores træning. Men de ting, vi allerede har i værkstøjskassen, voldte dem jo trods alt også nogle nogle udfordringer, og kan forhåbentlig gøre det igen. Vi tager i hvert fald til kampen med en forventning om at gøre det spændende og spille vores chance. Det er all in.

Prioriterer Final4

Niels Agesen vil ikke høre tale om at nedprioritere kampen, selv om Randers HK på lørdag har en nøglekamp på hjemmebane mod Horsens i ligaen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg aldrig kunne finde på at prioritere en kamp over en anden. Men et tilfælde som dette, hvor vi spiller tirsdag og lørdag, bør vi have ressourcer til. Det skal vi kunne håndtere. Vi har en forpligtigelse til at gøre vores bedste for Randers HK, og derfor skal vi forfølge muligheden for at kvalificeres os til Final4 med alt, hvad vi har, siger Randers HK-træneren.

Annonce

Tvivl om Pontoppidan

I weekendens udekamp i ligaen mod Vendsyssel, som endte med en smal sejr på 18-17 til Randers HK, var Mai Kragballe, Christina Hansen, Mathilde Juncker og Agesen selv tilbage efter overstået corona-isolation.


Vi har en forpligtigelse til at gøre vores bedste for Randers HK, og derfor skal vi forfølge muligheden for at kvalificeres os til Final4 med alt, hvad vi har

Niels Agesen


Til gengæld var Julie Pontoppidan fortsat ude med symptomer som følge af coronavirus, og ifølge Niels Agesen er det uvist, om hun bliver aktuel til pokalkvartfinalen.

- Nu prøver vi tage hende med i den sidste træning inden kampen, og så må vi se, hvordan det ser ud. Men jeg er bestemt ikke sikker på, at hun er klar til at spille mod København. Nu har jeg selv prøvet på egen krop, hvordan det er at rejse sig efter ti dage i sengen med symptomber. Det er noget, man skal have respekt for, siger Randers HK-træneren.

Pokalkvartfinalen spilles tirsdag klokken 18.30 og kan ses på TV2 Sport.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce