Annonce
112

Truet med kniv af formodet indbrudstyv

Modelfoto: Iris/Scanpix Grith Jørgensen (grjo@stiften.dk)

Fjellerup: En 29-årig mand blev natten til onsdag vækket på dramatisk vis, da han lå og sov i sin beboelsesskurvogn på Strandvejen i Fjellerup.

Klokken cirka ti minutter i tre hørte han noget rumstere ved døren ind til vognen, og da han åbnede den, stod der to personer, som var i færd med at brække døren op.

De to mænd løb hurtigt fra stedet, men den ene forsøgte at løbe gennem en hæk og mistede balancen og faldt. Den 29-årige skurvognsbeboer løb hen til ham og ville tilbageholde ham. Men i det samme kom den anden person tilbage og truede den 29-årige med en kniv, hvorefter den 29-årige gav slip. De to personer løb herefter fra stedet ad Strandvejen.

De to ubudne gæster beskrives begge som værende 20-25 år. Den ene er cirka 175 centimeter høj, den anden 180-185 centimeter. Begge var almindelige af bygning og de talte et fremmesprog, som den 29-årige ikke kunne genkende. Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set nogle mistænkelige personer i området i løbet af natten. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Overblik og reaktioner: Vivild og Vorup styrer mod gyserkamp i sidste spillerunde

Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce