Annonce
Kultur

'Trustman' bliver 5 år og laver 'Frygtfri Zone' i Bispehaven

Foreningen 'Dem og os eller findes der noget tredje?' er jævnligt på gader og stræder med arrangementer - her i 2016. Foto: Axel Schütt
14. februar forsøger foreningen "Dem og os eller findes der noget tredje?" at gøre verden til et bedre sted - startende i Bispehaven.
Annonce

AARHUS: Fredag, 14. februar, er det valentinsdag. Det er også fem-års fødselsdagen for foreningen "Dem og os eller findes der noget tredje?", og det bliver fejret med et arrangement i Bispehaven. I forbindelse med terrorangrebet i København, som fandt sted netop 14. februar, blev Jakob Spange, der står bag foreningen ramt af en følelse af, at det nu var kommet for tæt på, og at verden havde brug for mere tillid.

Så han skabte superhelten "Trustman", der skal gøre verden til et bedre sted, og det er netop Trustman, der sammen med foreningen fejrer fem års fødselsdag 14. februar med en "Frygtfri Zone" i Bispehaven.

- Jeg er meget taknemmelig for, at mine gamle kreative venner, Palle og Mari-Ann, har åbnet dørene i Kulturkælderen i Bispehaven. Der er jo en ghetto og udråbt som det mest utrygge sted i Danmark. Jeg elsker at udfordre vores fordomme, så det er spændende hvad der sker i kælderen den aften, siger Jakob Spange om arrangementet.

Centrum for arrangementet er udgivelsen af den EP, som følger bogen "#tillidsbar" og derfor spiller Trustman en koncert klokken 19.48. Koncerten byder på en blanding af 80'er-hip hop, spoken word og en højskolesang, og undervejs kan man også købe øl og sodavand. Det foregår som sagt fredag aften fra omkring klokken 18 med koncertstart klokken 19.48, og der er meget mere info på "Frygtfri Zone"s facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce