Annonce
Mariagerfjord

Turistchef får topjob i limfjordsk turistsamarbejde

Privatfoto

1. marts tiltræder Mariagerfjord Kommunes turistchef Kristina Lehmann Schjøtt stillingen som direktør for Destination Limfjorden, som Skive, Struer og Morsø kommuner står bag.

Kristina Lehmann Schjøtt glæder sig til de nye udfordringer i Destination Limfjorden, som får hovedsæde på Mors.

- Jeg har været rigtig glad for at være en del af turismeindsatsen i Mariagerfjord, hvor vi blandt andet har haft succes med at skabe national og international opmærksomhed om kommunen som vandredestination, siger Kristina Lehmann Schjøtt.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle den kommende Destination Limfjorden, som har rigtig meget at byde på. Selvom destinationen er blandt de mindre, rummer den et enormt potentiale med sin centrale placering ved Limfjorden, som er et unikt og naturskønt område, slutter Kristina.

Turistdirektør for Destination Himmerland, Jimmi Stæhr-Petersen, har stor forståelse for, at turistchefen har lyst til at prøve kræfter med direktørjobbet.

- Jeg kender Kristina som en ambitiøs og visionær leder, og jeg er sikker på, at hun er den rette profil til at stå i spidsen for turistsamarbejdet, som skal brande den vestlige del af Limfjorden, siger Jimmi Stæhr-Petersen.

Kultur- og fritidschef ved Mariagerfjord Kommune, Joan Kamstrup, ærgrer sig over, at Kristina Lehmann Schjøtt ikke bliver en del af Destination Himmerland.

- Kristina er en faglig kapacitet, og jeg kommer til at savne hendes stærke lokale netværk og indgående kendskab til turistattraktionerne i Mariagerfjord Kommune, siger Joan Kamstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce