Annonce
Randers

Turistforeningen lancerer nyt samarbejde efter lukning af Visit Randers: 'GoRanders' skal hjælpe lokale virksomheder

Visit Randers-kontoret lukkede før jul, men nu er Turistforeningen klar med et nyt initiativ med Anne-Mette Knattrup som direktør. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Turistforeningen er nu klar med et nyt samarbejde, GoRanders, der skal hjælpe de lokale virksomheder med at få mere udbytte af den øgede turisme.
Annonce

Randers: Efter Visit Randers lukkede med udgangen af året, lancerer Randers Tursitforening nu et nyt samarbejde, GoRanders, der skal komme områdets virksomheder til gode og hjælpe dem til at få mere ud den øgede turisme.

Ifølge en pressemeddelelse er GoRanders en privat drevet Incoming funktion, hvilket betyder, at den kører uden offentlige midler, og de drivende kræfter, sammen med Turistforeningen, er Christian Krogh som stifter og tidligere turistchef Anne-Mette Knattrup som direktør. En stilling, hun formelt tiltræder 1. februar.

Baggrunden for initiativet er, at Turistforeningen har oplevet en efterspørgsel efter en lokal aktør.

- Den massive internationale markedsføring, der nu lanceres for hele det østjyske område, giver mulighed for øget turisme i Randers. Den udfordring skal vi være klar til at tage imod på et økonomisk bæredygtigt grundlag og få mest mulig omsætning til virksomhederne i Randers, siger Anne-Mette Knattrup.

Turistforeningen vil med GoRanders bygge videre på den lokale viden og ekspertise, der er bygget op gennem mange år.

- Med et indgående kendskab til de mange virksomheders muligheder og potentiale kan vi formidle et frugtbart samarbejde mellem de lokale aktører i centrum. Det har været vigtigt for os at finde vores helt naturlige rolle i det nye turismelandskab, og vi har vurderet efter mange dialogmøder, at der er et behov, siger en enig bestyrelse i Turistforeningen.

Annonce

God dialog med VisitAarhus

GoRanders ser den omfattende internationale markedsføring, som Destination VisitAarhus gennemfører for hele det Østjyske område som en vigtig forudsætning for etablering af GoRanders, og derfor er der også en positiv dialog med VisitAarhus.

- Vi vurderer, at der nu er grobund for en lokal forankret virksomhed, der på helt kommercielle vilkår bringer målrettet salg af Randers-oplevelser på markedet, siger Anne-Mette Knattrup

I løbet af de næste uger og måneder vil GoRanders lancere en række nye tiltag. GoRanders skal blandt andet udvikle helt nye konkurrencedygtige koncepter for møde- og konferencemarkedet for at kunne koordinere og servicere større møder i Randers. GoRanders skal endvidere arbejde med sightseeinggrupper sammen med en stab af erfarne lokale guider.

- Vi vil bringe alle de positive og unikke oplevelser i spil, som vi har i Randers og omegn, siger Anne-Mette Knattrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce