Annonce
Østjylland

TV-krig giver øget travlhed hos Grenaa-virksomhed

Hos Avxperten har konflikten mellem Yousee og Discovery Networks givet et markant mersalg af blandt andet Chromecasts, fortæller direktør Nikolaj Nielsen. Pressefoto
Avxperten i Grenaa sælger i disse dage flere Chromecast og Apple TV end vanligt, og det er der en ganske særlig grund til, mener direktøren.
Annonce

Grenaa: Den Grenaa-baserede virksomhed Avxperten.dk mærker i denne tid effekten af den optrappede konflikt mellem Yousee og Discovery Networks, hvor en række af Discoverys kanaler ophører med at være en del af den udbudte tv-pakke som hidtil hos Yousee.

Hos Avxperten, der sælger AV-udstyr og elektronik online, har man, mens konflikten har stået på, således oplevet en massiv stigning i henvendelser på streamingenheder som Chromecast og Apple TV. Faktisk får virksomheden lige nu op mod 300 henvendelser dagligt.

- Efter nyheden om Yousees pakkeomlægning og senere skilsmisse fra Discovery har vi oplevet en massiv stigning på henvendelser, der drejer sig om streaming. Vi har lige nu mellem 250 og 300 henvendelser hver dag. Kunderne spørger meget mere specifikt til udstyr og forskellige streamingmuligheder end nogensinde før, fortæller Nikolaj Nielsen, der er direktør hos Avxperten.

Direktøren mener, at det er nærliggende at konkludere, at den store stigning i antallet af henvendelser er direkte afledt af TV-krigen mellem Yousee og Discovery Networks, hvor kunderne tager nye løsninger i brug for at kunne blive ved med at se de pågældende tv-kanaler.

- Vi tror helt klart på, at det, vi oplever i kundeservice for tiden, hænger sammen med krigen mellem Yousee og Discovery. Det har fået kunderne til at tænke over og undersøge alternativer til TV-pakker. Af samme grund har vi også lavet guides til opsætning af netop Chromecast og Apple TV på vores blog, så vores kunder kan komme i gang med at streame uden problemer, forklarer Nikolaj Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce