Annonce
Randers

TV-værter var taget til Sødring

Tv-kokken Nikolaj Kirk og tv-vært Jørgen Skouboe var lørdag taget til Sødring for at deltage i områdets årlige sommerbegivenhed. Yderst til højre er det medlem af bestyrelsen Sødring-Udbyhøj Borgerforening Allan Andersen. Foto: Richard Sylvestersen

Med udgangspunkt i det populære tv-program Nak og æd var der inviteret til fest på kommunens store plads ved siden at idrætsbanen, hvor parkeringsvagter sørgede for, at bilerne blev parkeret på rad og række.

Tv-værterne Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk fra programmet »Nak og æd« på DR2 var lørdag eftermiddag populære deltagere i årets sommerbegivenhed i Sødring. Med udgangspunkt i det populære tv-program var der inviteret til fest på kommunens store plads ved siden at idrætsbanen, hvor parkeringsvagter sørgede for, at bilerne blev parkeret på rad og række.

Galleri: Nak og æd med Jørgen og Nikolaj i Sødring

Midt på pladsen lavede de to tv-folk og deres hjælpere mad og uddelte smagsprøver. Kødet blev grillet, og der blev lavet salat til.

»Vi er rigtig glade for tilstrømningen,« siger Vibeke Plaugborg fra Sødring-Udbyhøj Borgerforening, der er en af de tre foreninger, der står bag arrangementet.

»Vi besluttede i bestyrelsen, at vi ville lave noget lidt anderledes i år - bl.a. fordi vi i år ikke kan holde havnefest på grund af ombygningen - og et bestyrelsesmedlem, Allan Andersen, der er jæger, tog kontakt til Jørgen Skouboe, der var med på ideen med det samme.«

De to andre organisationer bag arrangementet er Sødring-Udbyhøj Jagtforening og Sødring Forsamlingshus. Derudover hjalp KFUM & K-spejderne fra Råby med at bygge pladsen op til arrangementet. Samtidig fik spejderne mulighed for at gøre opmærksom på sig selv i lokalområdet.

Mere end 200 personer købte billet til arrangementet, hvilket betyder, at arrangørerne har pengene hjemme, så der bliver et overskud.

»Jeg håber, at det kan blive en tradition, at foreningerne går sammen om et arrangement hvert år,« siger Vibeke Plauborg.

»Vi er allerede begyndt at tænke lidt på, hvad vi kan lave næste år.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce