Annonce
Randers FC

Avis: Tysk klub byder på Randers FC-profil

Emil Riis lavede to mål i sæsonpremieren mod AC Horsens. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emil Riis har i 2020 for alvor slået sit navn fast i Superligaen, hvilket angiveligt begynder at kaste interesse af sig fra udlandet.
Annonce

Fodbold: Med en uge tilbage af transfervinduet er der bud efter en af profilerne hos Randers FC.

Ifølge Ekstra Bladet har Paderborn fra den tyske 2. Bundesliga placeret et bud på omkring fem millioner kroner på bordet for Emil Riis. Ifølge avisen har Randers FC dog vurderet buddet til at være for lavt for den 22-årige angriber, som i 2020 har spillet sig ind som sikkert førstevalg i front hos Thomas Thomasberg.

Til bold.dk bekræfter sportsdirektør Søren Pedersen, at Randers FC har sagt nej til buddet på Emil Riis.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået bud, men det er et bud, der er så lavt, at det ikke har nogen interesse for os. Det var ikke højt nok, og det er klubben også blevet orienteret om.

- Der er interesse for ham fra andre klubber, men der er ingen tvivl om, at det skal være et bud, der giver mening for ham og for os, hvis vi skal sælge Emil i det her vindue, siger Søren Pedersen.

Emil Riis har ikke selv lagt skjul på, at han er klar til at tage et nyt spring i karrieren, hvis det rigtige tilbud dukker op.

- Det er mit mål at blive solgt senest næste sommer. Men det kommer selvfølgelig helt an på, hvordan jeg præsterer. Det kan også være, at det allerede bliver denne sommer, hvis det rigtige tilbud dukker op. Men nu har jeg lagt et godt fundament for fremtiden med en ny fireårig kontrakt, sagde han til Randers Amtsavis i juni i forbindelse med, at han forlængede sin kontrakt til sommeren 2024.

Annonce

På U21-landsholdet

Emil Riis vendte for to år siden hjem fra engelske Derby, men fik i sin første sæson i Superligaen kun luftet potentialet i glimt.

Fire mål i 29 kampe i Superligaen blev det til i sæsonen 2018/19.

Men i den forgangne sæson løftede han sit niveau betragteligt og endte som klubbens topscorer med ni mål i Superligaen, hvor han desuden lavede seks assist.

I den nye sæson har han lavet to mål i tre kampe for Randers FC, ligesom han scorede for U21-landsholdet i begyndelsen af september. Han ventes også at være med, når truppen til U21-landsholdets kvalifikationskampe mod Malta og Finland udtages tirsdag.

I alt har Emil Riis lavet 18 mål i 72 førsteholdskampe for Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce