Annonce
Østjylland

Så kom datoen: Rammstein til Aarhus i august 2020

Rammstein spillede i Horsens i 2017. Foto: Axel Schütt
Rammstein giver koncert på Ceres Park i 2020.

AARHUS: Allerede inden tyske Rammsteins 2019-turné er overstået, har gruppen meldt datoer ud for næste års turné og endnu engang vender den tyske rock-kolos tilbage til Danmark - denne gang Ceres Park i Aarhus.

Den oprindelige annoncering kom på tyskernes Facebook-side, men var i første omgang uden konkret dato. Den er i mellemtiden blevet offentliggjort: 4. august 2020 indtager ilden Ceres Park. Billetsalget starter 5. juli klokken 11 hos Billetlugen, og priserne starter ved 610 kroner for en siddeplads og 750 kroner for en ståplads - og mon ikke at de billetter nok skal blive solgt.

Det plejer i hvert fald at gå hurtigt med at komme af med billetterne. Da billetsalget åbnede forud for Rammsteins nuværende turné, blev der ifølge gala.de solgt imponerende 800.000 billetter på bare fire timer.

Rammstein i Fængslet i Horsens. Foto: Axel Schütt

Udsolgte koncerter

Rammstein oplever et sandt triumftog i øjeblikket, hvor bandet aften efter aften spiller for udsolgte huse - eller rettere sagt, stadions.

Således også torsdag i sidste uge, hvor 45.000 koncertgængere oplevede Rammstein, der blandt andet er kendt for aldrig at spare på pyroteknikken, give den gas i Parken.

I 2017 gav Rammstein ligeledes en udsolgt koncert i Danmark. Dengang var det Horsens, der havde glæde af det tyske band.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce