Annonce
Udland

Tyske stenkastere har næppe været på spil i Danmark

De to teenagere har indrømmet at stå bag det stenkast, som i maj nær havde kostet en dansk kvinde livet på motorvejen lige syd for grænsen. Dog tyder intet på, at teenagerne også har kastet med sten fra broer i Danmark. Arkivfoto: Karsten Sörensen

De to teenagere, som har tilstået at stå bag en række stenkast på motorveje syd for grænsen, har ikke forbindelse til stenkast fra motorvejsbroer i Danmark, siger statsadvokat Thorkild Petersen-Thrö.

Annonce

Sigtelse: Torsdag aften blev to unge mænd fra Flensborg-området anholdt og sigtet for at stå bag stenkast fra motorvejsbroer i den nordlige del af Slesvig-Holsten.

Sammen har de indrømmet at stå bag en lang række stenkast fra broer på både A7 og omfartsvejen B200. Senest den 8. maj, hvor en dansk kvindelig bilist blev ramt og kom alvorligt til skade.

De to unge mænd er sigtet for mordforsøg - en sigtelse, der kan give op til livsvarigt fængsel.

Der er dog intet, der tyder på, at de to mænd på 18 og 19 år kan sættes i forbindelse med de stenkast, der har fundet sted nord for grænsen. Her er der tale om flere stenkast, hvor gerningsmanden eller -mændene fortrinsvis har kastet fra broer på Fyn og Sjælland.

- Det er korrekt. Det kender vi intet til. Så vidt vi ved nu, er alle deres kast med sten sket her syd for grænsen, siger statsadvokat Thorkild Petersen-Thrö fra Flensborg.

Imens tysk politi efterforsker de to mænds synderegister, fortsætter politisamarbejdet over grænsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce