Annonce
Østjylland

Tyv gik til angreb på 90-årig mand for at få sine bilnøgler tilbage

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Grenaa: En 65-årig kvinde sad torsdag eftermiddag og så fjernsyn i stuen på Havnevej i Grenaa, da hun omkring klokken 14 pludselig hørte lyde fra køkkenet. Da hun gik ud for at undersøge sagen nærmere, opdagede hun, at en yngre mand var i færd med at bryde et vindue op ind til kvindens bolig.

Den 65-årige beboer råbte ad ham, hvilket i første omgang fik manden til at løbe væk fra stedet. Da kvinden herefter gik udenfor, kunne hun se en fremmed bil holde i indkørslen, og hun besluttede sig for at tage nøglen, som stadig sad i tændingslåsen.

Kvinden gik derefter over til naboen for at informere om episoden, hvorefter hun sammen med sin nabo og nogle bekendte gik tilbage til bilen i indkørslen.

Mens de stod der, kom den yngre mand tilbage og gik direkte hen mod den 65-årige kvinde for at få sine bilnøgler tilbage. Det fik naboens 90-årige bekendte til at stille sig i vejen, hvorefter den yngre mand gav ham et kraftigt skub i brystet, så den 90-årige faldt om på jorden og slog baghovedet.

Efter den ublide behandling af den ældre mand, valgte den 65-årige kvinde at aflevere nøglerne til manden, der satte sig ind i bilen og hurtigt kørte fra stedet i retning mod Grenaa midtby. Bilen, han kørte i, var en mindre, hvid personbil - muligvis en Toyota.

Annonce

Muligvis to gerningsmænd

Gerningsmanden beskrives som:

Dansk af udseende

25-30 år

Spinkel af bygning

En smule skægvækst i ansigtet

Var iført en mørk hættetrøje

Bar muligvis på et mørkt koben

Der har muligvis været to medgerningsmand, der har forladt stedet til fods ad Havnevej mod øst og videre ad Grønnegade. Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set personerne i området ved 14-tiden i går.

Oplysninger til sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

12 etager i Sporbyen og syv etager på havnen: Randers rykker opad - og politikerne skal tage stilling

Randers For abonnenter

Bækkestien er fredet - men rundkørslen skal være et lyskryds

Annonce