Annonce
Randers

Uønsket på adressen: Politiet måtte smide hidsig kvinde ud i Havndal

Arkivfoto: Morten Stricker
Østjyllands Politi måtte i to omgange have fat i en 51-årig kvinde, som ikke havde til sinds at lade en 55-årig mand være i fred.
Annonce

Havndal: Mandag klokken 15.19 blev en patrulje fra Østjyllands Politi kaldt til en adresse i Havndal, hvor en 55-årig mand ønskede assistance, da en 51-årig kvinde nægtede at forlade hans bopæl.

Da betjentene ankom til stedet, fandt de kvinden i et busskur, hvor de oplyste hende om, at hun ikke var ønsket hos den 55-årige. Kvinden lod derefter klart skinne igennem, at hun var endog meget utilfreds med politiets tilstedeværelse. De samme betjente stødte senere på dagen igen på den 51-årige på vej ind i en have i samme kvarter. Da betjentene tog kontakt til kvinden, smed hun en øldåse fra sig og råbte grimme gloser efter dem. Da kvinden i det hele taget hurtigt blev højtråbende og udadreagerende i betjentenes nærvær, blev hun sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Kvinden virkede desuden beruset, og da hun fortsat var udadreagerende, blev hun taget med til stationen til afhøring.

Under transporten råbte den 51-årige kvinde fortsat ukvemsord til de to betjente. Hun blev ud over overtrædelse af ordensbekendtgørelsen derfor sigtet for fornærmelig tiltale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce