Annonce
Randers FC

U15-talent lynede i U17-drenges comeback

Randers Freja FC's U17-hold kæmpede til de nærmest kastede op, da de mødte topholdet Silkeborg. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
U15-spilleren Filip Kristensen scorede til 2-2, da Randers Freja FC's U17-hold i en hæsblæsende affære kæmpede sig tilbage fra 0-2.

Randers: Det var top mod bund på Viborgvej lørdag eftermiddag, da Randers Freja FC's U17-drenge, som ligger næstsidst, mødte førerholdet Silkeborg.

Det var bare ikke til at se på måltavlen efter 90 minutter, hvor randrusianerne kunne juble over et 2-2-resultat.

Glæden skyldes i høj grad et comeback, der blev lanceret i pausen, hvor hjemmeholdet var nede 0-2.

- Vi besluttede os for, at nu skulle vi dæleme gå i kødet på dem, så vi gik frem i et ekstremt aggressivt pres, hvor den fik alt, hvad den kunne trække over hele banen. Samtidig satte vi stadig ting sammen med bolden, så vi fik overtaget, forklarer Michael Ravn, cheftræner for Randers Freja FC.

Satsningen gav pote, da Laurs Skjellerup scorede fra straffepletten. Et mål, der kom et par minutter efter, at angriberen havde fået underkendt en scoring.

Og kronen på værket kom så, da U15-spilleren Filip Kristensen, som var blevet skiftet ind i pausen, hamrede et langskud i kassen til 2-2.

- Filip var virkelig i hopla. Han havde flere rigtig fine aktioner og nærgående forsøg, så det var rigtig flot, roser Michael Ravn.

Generelt leverede hele holdet en indsats, der fortjener anerkendelse.

- Folk, der kan lide at se spillerne kæmpe alt, hvad de overhovedet har lært, så de til sidst går rundt med krampe og er ved at kaste op af udmattelse, blev beriget.

- Vi havde chancerne til 3-2, men vi blev også reddet af vores målmand til sidst, som hev en klasseredning frem på en friløber. Det var en fed kamp og et godt comeback. Det var dejligt at vise, at vi kan komme tilbage på den måde mod topholdet i rækken. Kan vi det mod dem, kan vi jo gøre det mod alle, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Annonce