Annonce
Randers FC

U17-drenge i stort comeback: Msabaha blev dobbelt målscorer

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Aalborg: Randers Freja FC lavede lørdag eftermiddag et stort comeback på udebane i U17-ligaen, da de vendte 0-2 til sejr 3-2 over AaB.

Efter en lige første halvleg, hvor AaB var tættest på med en afslutning på overliggeren, fik Randers Freja FC en dårlig start på anden halvleg, hvor de kom bagud 0-2 i de første ti minutter.

- Men så må jeg bare rose drengene i høje vendinger for at komme tilbage og vinde over et hold, som har scoret 16 mål i deres seneste tre hjemmekampe. Det viser en fantastisk karakterstyrke, siger træner Michael Ravn, der roste indskifterne Marcus Wærn og Victor Satake for at komme ind og gøre en forskel i opgøret.

Sidstnævnte stod for indlægget, der førte til reduceringen, da Victor Msabaha dukkede op og scorede ved bagerste stolpe. Msabaha stod også for udligningen til 2-2 med sit fjerde mål i de seneste tre kampe.

Omkring et kvarter før tid faldt afgørelsen, da Jeppe Kudsk headede bolden i mål efter et indlæg på frispark. Kort forinden havde Mikkel Brund haft et forsøg på overliggeren.

- Vi kommer med den Randers-power, som vi gerne vil, og formår at mose på og spille bolden godt rundt. Vi er virkelig blevet et svært hold at spille imod, siger en tilfreds Michael Ravn.

Det var sidste kamp før vinterpausen for U17-drengene, der er med i toppen af rækken.

U17-ligaen

AaB - Randers Freja FC 3-2 (0-0)

Mål for Randers Freja FC: Victor Msabaha 2, Jeppe Kudsk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Bizar skrue-konflikt på Kongens Ege: - Vi har en slutbruger, der ikke opfører sig som en normal bygherre

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce