Annonce
Randers FC

U17-talenter fik tørt på i pokalsemifinale: Effektivitet til forskel

Randers Freja FC U17 formåede ikke at levere sæsonens tredje comeback mod topholdet Silkeborg IF. I stedet endte det med et nederlag på 6-2. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja FC's U17-talenter tabte 6-2 i pokalsemifinalen mod Silkeborg IF. Kronjyderne var ellers godt med spillemæssigt og misbrugte et straffespark i en god periode. De formåede dog aldrig at få styr på de defensive omstillinger.
Annonce

Randers: Det var ikke nogen hemmelighed, at Randers Freja FC's U17-talenter var på en vanskelig opgave i pokalturneringens semifinale tirsdag aften.

Modstanderen var U17-ligaens næstbedste hold, Silkeborg IF. Endda på udebane.

Selvtilliden fejlede dog ingenting hos randrusianerne, som to gange tidligere i sæsonen har mødt silkeborgenserne - senest for to uger siden. Begge gange er kampene endt 2-2.

I de to foregående møder er kronjyderne kommet bagud 0-2, og det var også tilfældet tirsdag aften, men så hører lighederne ellers op.

Silkeborgs pauseføring på to mål blev i løbet af kampens sidste 45 minuttet vekslet til en regulær afklapsning. 6-2 lød slutresultatet, og det ærgrer Randers Freja FC-lejren, at det kunne gå så galt efter en godkendt første halvleg.

- Det var en lige kamp, hvor vi var godt med. Vi havde optræk til mange gode muligheder og havde faktisk også flest afslutninger på mål. De scorer så to mål lige op til pausen på to gode individuelle præstationer, men ud fra kampbilledet og tidligere resultater havde vi troen på, at vi godt kunne komme tilbage, siger Michael Ravn, cheftræner i Randers Freja FC, som kort inde i anden halvleg kunne se hjemmeholdet gøre det til 3-0.

- Det gjorde det svært for os, men drengene viste ekstrem karakter. De blev ved med at knokle for det og opsøge chancen, og så scorede Laurs Skjellerup til 1-3, siger cheftræneren.

I minutter efter fulgte endnu en stor chance til de unge randrusianerne og muligheden for endnu et comeback var i den grad i luften, da holdet blev tildelt et straffespark. Men det blev reddet, og lige efter scorede hjemmeholdet til 4-1 på en kontra.

- Det var en kold spand vand i hovedet i en god periode, hvor vi rystede dem. Det ødelagde totalt momentum. Men man må bare sige, at de var ekstremt effektive. De scorede nærmest hver gang, de nærmede sig vores mål, siger Michael Ravn, der er utilfreds med én del af spillet.

- Vi gør mange ting rigtige i kampen, men de scorer fire mål på kontra, så vores defensive omstillinger var ikke gode nok.

I kampens sidste fase reducerede Oliver Jensen til 5-2, inden hjemmeholdet lukkede opgøret til allersidst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce