x
Annonce
Randers FC

U17-talenter overtager medaljeplads fra FC Midtjylland: Vi kriger den hjem

Randers Freja FC's U17-hold var ligesom U19-holdet (på billedet) i aktion mod FC Midtjylland lørdag. Foto: Anne Myrup Pedersen
Randers Freja FC's U17-hold leverede ifølge holdets træner, Michael Ravn, en fantastisk præstation, da de åbnede forårssæsonen med en sejr på 2-1 over FC Midtjylland.

Randers: På vintermånedernes sidste dag fik Randers Freja FC's U17-drenge den bedst tænkelige start på foråret.

På hjemmebane slog kronjyderne FC Midtjylland 2-1 og overtog dermed 3. pladsen fra midtjyderne.

- Der skal lyde en kæmpe ros hele vejen rundt for en fantastisk præstation. Vi er stærke på de dyder, som vi gerne vil kendes for, og alle mand gav deres absolut bedste, siger U17-træner Michael Ravn.

Fra første fløjt var holdet trukket i arbejdstøjet for at få overtaget i en kamp, der i første halvleg var meget lige og præget af dueller.

Chancer var der ikke mange af til nogen af holdene. Den største mulighed tilfaldt Marcus Wærn, som blev reddet, da han var alene med målmanden.

I anden halvleg kom der til gengæld liv i kampen.

Fem minutter efter sidebyttet scorede Victor Msabaha efter en bold i dybden, men kort efter blev Jeppe Nielsen i Randers Freja FC-målet noteret for et selvmål, da han greb et indlæg og blev presset ind i eget mål af en FC Midtjylland-angriber.

En situation, hvor Michael Ravn savnede et frispark. Det fik han ikke, men det var en fin trøst, at Andreas Pisani kort efter hamrede en løs bold i feltet op i nettaget til 2-1 efter en dødbold. Kun 12 minutter efter scoringen til 1-0.

- Fra 2-1 til slutfløjt er det en fantastisk fight. Der er en fantastisk indbyrdes forståelse mellem spillerne, som er mentalt stærke og kriger den hjem. Vi kommer automatisk til at stå længere tilbage på banen for at forsvare den hjem, men de har reelt set ikke en chance udover et offside-mål, siger Michael Ravn.

U19, liga

Randers Freja FC - FC Midtjylland 2-1 (0-0)

Randers: Victor Msabaha, Andreas Pisani.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

31-årig havde hash i underbukserne

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce