Annonce
Randers FC

U17-træner forlænger i Randers FC: Passion at inspirere og glæde andre

Michael Ravn har været træner for Randers Freja FC U17 i to år. Nu har han forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere to sæsoner. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Michael Ravn er cheftræner for Randers Freja FC's U17-hold, hvor han netop har forlænget sin kontrakt med to år. Den 27-årige uddannede lærer lever og ånder for fodbold, og så elsker at han være med til at hjælpe andre til at realisere deres mål.
Annonce

Fodbold: For 7,5 år siden blev Michael Ravn ansat som assistenttræner for U13-holdet i Randers FC.

Siden blev det til trænerroller for U14- og U15, og de seneste to år har den 27-årig træner været cheftræner for Randers Freja FC U17.

Det bliver han ved med, da han og klubben har skrevet under på en toårig forlængelse af aftalen.

- Det er jeg meget glad for. Jeg nyder den daglige gang i klubben med nogle rigtigt skønne mennesker. Jeg er især glad for samarbejdet med kollegerne og spillerne i talentafdelingen, siger Michael Ravn.

U17-cheftræneren er uddannet lærer, men har siden taget en "UEFA A-youth Elite"-træneruddannelse, som er henvendt trænere, som ønsker at specialisere sig i træning af ungdomselitespillere i alderen 15-21 år.


Det har altid været en passion at arbejde med at inspirere og glæde andre. Det er en stor drivkraft. Og så elsker jeg fodbold, så det er helt fantastisk at kunne slå de ting sammen. Det er en drøm at kunne leve af at være fodboldtræner.

Michael Ravn, cheftræner for Randers Freja FC U17


- Det har altid været en passion at arbejde med at inspirere og glæde andre. Det er en stor drivkraft. Og så elsker jeg fodbold, så det er helt fantastisk at kunne slå de ting sammen. Det er en drøm at kunne leve af at være fodboldtræner, siger Michael Ravn.

Annonce

Vil skabe værdi

I den forgangne sæson, som blev afsluttet før tid på grund af corona, sluttede Michael Ravns Randers Freja FC-mandskab på en 3. plads i U17-ligaen.

I år er de igen at finde på bronzepladsen i julepausen. Placeringen går cheftræneren ikke så meget op i. Nej, det vigtige er, at spillerne hele tiden rykker sig.

- Min ambition er at hjælpe spillerne så meget som muligt. Jeg vil hjælpe dem med at forstå, hvad der skal til for at de kan nå deres mål, og hvordan de rent fagligt når dertil.

- Hvis vi samtidig kan gøre den proces så stærk og spillerne så dygtige, at vi kan bidrage med spillere til Superligaholdet eller en transfersum, er det en kæmpe bonus for mig. Vi er jo sat i verden for at skabe værdi for klubben, siger Michael Ravn.

Og selv er han ikke bange for at sigte højt, som i rigtig, rigtig højt, når de langsigtede ambitioner på egne vegne skal luftes.

- Jeg fokuserer primært på her og nu, men min ultimative drøm langt ude i fremtiden er jo at vinde VM med Danmark. Det ville i hvert fald skabe ekstremt meget glæde. Den vision lader jeg mig nogle gange motivere af, men det er jo ikke sikkert, at jeg når så langt, så jeg skal også bare blive ved med at udvikle mig, lyder det med et grin fra U17-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce