Annonce
Randers FC

U17-træner i Randers vil udvikle landsholdsspillere

Genrefoto
Træner Michael Ravn, der på lørdag sender sit hold ind til sæsonpremiere i U17-ligaen mod Esbjerg fB, arbejder med en talentfuld gruppe, hvor flere har potentiale til at nå ungdomslandsholdene.

Randers: Udvikling af landsholdsspillere.

Det er det store mål for U17-gruppen i Randers Freja FC, som på lørdag spiller sæsonens første kamp i U17-ligaen.

Hidtil har ingen af spillerne i den nuværende trup været med i rødt og hvidt, men flere har potentialet til at opnå det i den kommende sæson, vurderer træner Michael Ravn

- Den individuelle udvikling af spillerne er den vigtigste ambition for os i dagligdagen. Vi har en gruppe af spillere i truppen, hvor det er inden for realistisk rækkevidde at komme med ind omkring U16-og U17-landsholdene, siger Michael Ravn.

- Den årgang, som er kommet op på U17 til denne sæson, har en stærk vindermentalitet, og så har vi andet års spillerne, som allerede har erfaring med U17-ligaen og skal fungere som ledergruppe. Det er to årgange, som komplementerer hinanden godt, tilføjer han.

Annonce

Gode testkampe

Truppen er også blevet tilføjet tre spillere udefra.

Det er Aske Adelgaard, som er kommet til fra Odense, Andreas Skov fra Holstebro og målmanden Kristian Jørgensen, som er skiftet fra AB.

Den første kamp i U17-ligaen er på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

- Vi kommer ikke til at melde et stort resultatmål ud for sæsonen. I dagligdagen handler det først og fremmest om at udvikle den enkelte spiller, siger Michael Ravn.

- Men jeg kan garantere, at når vi først løber på banen, så vi spiller vi for at vinde. Det er vores målsætning, at vi i kampene skal dominere vores modstandere på power, hårdt arbejde og holdånd. Det er parametre, som vi skal score højt på, og vi glæder os helt vildt til at komme igang med sæsonen på lørdag i Esbjerg.

Resultaterne i træningskampene har været fine. Randers Freja FC har tabt 0-1 til Holstein Kiel, spillet 2-2 mod Hamburger SV og vundet 3-0 over både Viborg og Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce