Annonce
Sport

U19-drenge følte sig snydt for straffespark i topkamp

Randers Freja FC og AB ligger fortsat side om side i toppen af U19-division med hver 14 point, efter at det indbyrdes opgør lørdag endte 1-1.

Randers: Randers Freja FC og AB ligger fortsat side om side i toppen af U19-division med hver 14 point, efter at det indbyrdes opgør lørdag endte 1-1.

Det kunne Randers Freja FC ærgre sig mest over. Med godt et kvarter igen bragte de sig nemlig foran 1-0 ved Oliver Bundgaard på et straffespark, som blev begået mod Mikkel Dongsted, som var kommet ind i pausen og satte liv på kanten.

AB fik udlignet til 1-1 efter en fejl i bagkæden hos hjemmeholdet, men i overtiden burde Randers Freja FC efter træner Per Sørensens opfattelse have fået endnu et straffespark, da en AB-spiller havde hånd på bolden i eget felt.

- Drengene var skuffede lige efter kampen, men når vi lige får kampen lidt på afstand, var det måske okay med et kryds. Vi havde vores chancer, men de var bestemt heller ikke ufarlige, siger Per Sørensen.

- AB kom med en lavere tilgang, end jeg havde forventet, og ventede på, at vi skulle lave fejl. Men vi var disciplinerede og havde tilløb til chancer allerede i første halvleg, men vi manglede lige den sidste positionering i feltet. Desværre var det som om, at de løsnede håndbremsen, da vi kom foran i anden halvleg. De spillede mere frit og individuelt, og der var chancer i begge ender af banen i slutfasen, tilføjede Randers Freja FC-træneren.

U19-divisionen

Randers Freja FC - AB 1-1 (0-0)

1-0 Oliver Bundgaard (straffespark/73.)

1-1 (80.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce