Annonce
Randers FC

U19-drenge tabte i målorgie mod Vejle

Kasper Høgh fra Randers FC's Superligatrup var med i opgøret og scorede en enkelt gang. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers: Sæsonpremieren i U19-ligaen mellem Randers Freja FC og Vejle blev en målrig affære med syv scoringer.

Individuelle fejl i defensiven kostede dog for det randrusianske mandskab, der tabte 3-4 efter 1-1 ved pausen.

- Vi må ikke lukke fire mål ind på den måde, som vi gør. Men omvendt er det en cadeau til holdet, at vi tre gange i kampen formår at komme tilbage og få udlignet, siger træner Per Sørensen.

Han var ærgerlig over, at Randers Freja FC ikke fik udnyttet to store muligheder til Christoffer Petersen og Karl Leth, inden Vejle kom på 1-0. Men det lykkedes dog for Karl Leth at udligne til 1-1 inden pausen med en scoring på en ripost.

I anden halvleg satte et voldsomt regnskyl sit præg på begivenhederne. Jesper Steendahl med et hovedstød og Kasper Høgh lavede de to mål for Randers Freja FC efter pausen.

- Banen var meget vanskelig at spille på i anden halvleg, men alligevel fik vi sat nogle udmærkede ting sammen. Vi kom til chancer, var farlige på omstillinger og havde vores offensive lyspunkt i Karl Leth, der er første års U19-spiller. Desuden spillede Kasper Høgh en fin kamp, siger Per Sørensen.

Næste opgave er på lørdag ude mod AaB.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce