Annonce
Randers FC

Uden sejr i fire kampe: Randers FC-talenter skuffede igen

Randers Freja FC U19 har haft det svært på det seneste, hvor de slet ikke har kunnet finde netmaskerne. Kampen mod Næstved var heller ingen undtagelse. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Randers Freja FC's U19-drenge er gået helt i stå i toppen af rækken. I de seneste fire kampe - herunder lørdagens kamp mod midterholdet Næstved - er det blot blevet til ét point og to scorede mål. Den slags tærer på selvforståelsen.

- Tænk, at skulle sige det som førerhold i en kamp mod Næstved, men vi havde faktisk på dagsorden, at vi skulle prøve at spille til nul igen. Det formåede vi så heller ikke, hvilket er vildt skuffende. De scorede på et indlæg, hvor vi stod på flade fødder og bare tog imod. Vi bød dem slet ikke op til duel, men lod dem bare heade bolden ind, siger Per Sørensen, træner for Randers Freja FC.

Gæsternes føringsmål satte heller ikke skub i de randrusianske talenter, som havde svært ved at spille sig frem til chancer.

- Vi havde bolden rigtig meget og var også lige ved og næsten på nogle muligheder. Mikkel Dongsted skabte blandt andet en chance på siden, som han spillede på tværs i feltet, hvor Kasper Høgh var et splitsekund fra at nå den. Vi tillod også bare to store chancer i hver halvleg, som vores målmand tog sig rigtig fint af, siger Per Sørensen, der ser en klar løsning på problemerne.

- Vi har brug for at komme foran. Det ville forløse noget i holdet. Vi mangler, at de offensive profiler virkelig skinner igennem, men det hele hænger jo sammen. Alle er nødt til at hjælpe hinanden, men det er lidt op ad bakke i øjeblikket, så vi skal have sovet på det for at finde ud af, hvor vi skal sætte ind.

U19-divisionen

Randers Freja FC - Næstved 0-1 (0-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce