Annonce
Randers FC

U19-træner stopper i Randers FC: Bedst at være ærlig over for mig selv og klubben

Per Sørensen stopper i Randers FC som U19-træner. Arkivfoto: Randers FC
Randers Freja FC's U19-cheftræner, Per Sørensen, stopper ved udgangen af 2019. Der var kompromisser, som han ikke længere kunne se sig selv i som træner.
Annonce

Randers: Siden sommeren 2017 har Per Sørensen stået i spidsen for Randers Freja FC's U19-drenge, men fra årsskiftet er det slut.

Med to kampe tilbage af efteråret meddelte ungdomstræneren i starten af ugen talentchef Peter Elstrup, at han ønsker at stoppe i klubben.

- Jeg kendte præmissen ved at være U19-træner fra start, så der er ikke noget klynkeri der, men de kompromisser, der følger med posten, kan jeg ikke længere se mig selv i. Så jeg kunne lige så godt være ærlig over for mig selv og klubben og sige stop. Det er også derfor, at jeg giver dem meldingen nu, så Randers FC har bedre forudsætninger for at finde en ny træner, siger Per Sørensen.

U19-træneren ønsker ikke at uddybe yderligere, hvad de omtalte kompromisser går ud på, men understreger, at det er helt uden dramatik.

Til gengæld ser han tilbage på sin tid i Randers FC med stor glæde.

- Jeg smiler med det ene øje og græder med det andet. Jeg har været utroligt glad for at være i huset og lært rigtig meget. Det er et fantastisk setup, hvor samarbejdet med talentkontoret, den fysiske stab, Superligateamet og alle andre har været fantastisk, siger Per Sørensen.

Annonce

Intet på bedding

Per Sørensen har tidligere stået i spidsen for Randers Frejas Danmarksseriehold, og har i sin aktive karriere spillet adskillige divisionskampe for klubben, men det er uvist, hvad der nu skal ske med karrieren.

- Det ville være rigtig dårlig stil af mig, hvis jeg søgte et fodboldjob, mens jeg var ansat i Randers FC. Det kunne jeg aldrig finde på, så der er intet konkret. Jeg har heller intet på bedding eller følere ude lige nu, slår Per Sørensen fast og tilføjer.

- Bliver det ikke i fodbold, er det sådan det er. Det er ikke noget, vi selv vælger. Jeg er ydmyg omkring det. Det er ikke mange, som får lov til at arbejde fuld tid med fodbold i Danmark, så jeg er taknemmelig for at have fået muligheden i Randers FC.

I en pressemeddelelse fra Randers FC udtrykker klubben også glæde over at have haft Per Sørensen med om bord de seneste sæsoner.

- Vi vil gerne takke Per (Sørensen, red.) for en helhjertet og dedikeret indsats. Han er en lokal træner, som har passet sine ting til punkt og prikke. Han har formået at få flere af de unge spillere op i Superligatruppen. Vi ønsker ham et stort held og lykke med fremtiden, udtaler talentchef Peter Elstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce