Annonce
Randers FC

U19-træner utilfreds med placering: Vi skal være væsentlig skarpere i næste sæson

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Cheftræner Per Sørensen er ikke tilfreds med fjerdepladsen i U19-divsionen og erkender, at der er meget at arbejde med frem mod den kommende sæson, hvor holdet vender tilbage til U19-ligaen.

Randers: Randers Freja FC tabte i weekenden sæsonens sidste kamp med 0-2 på udebane mod HIK og slutter dermed på fjerdepladsen i U19-divisionen.

Den placering er cheftræner Per Sørensen langt fra tilfreds med, og han lægger ikke skjul på, at der bliver meget at arbejde med frem mod den kommende sæson, hvor holdet tager springet op i U19-ligaen.

- Det er skandaløst, at vi ikke ender højere. Det må vi erkende, og det er ikke kun spillerne, der skal kigge indad. Det gør vi også i trænerteamet. Det har været en lærerig sæson, men der er ingen tvivl om, at der er ting, vi skal blive væsentligt skarpere på frem mod den kommende sæson, siger Per Sørensen.

Det arbejde begynder allerede 22. juni klokken 12, hvor holdet spiller en træningskamp på hjemmebane mod Silkeborg, og efter sommerferien venter en træningslejr i Løgumkloster, hvor der for alvor skal sigtes frem mod den nye sæson.

Annonce

Beholder Steendahl

Her kommer Per Sørensen til at arbejde med et ungt hold, som det også har været tilfældet i denne sæson.

Der vil dog også være erfarne spillere på holdet. Således fortsætter Jesper Steendahl, der har scoret tolv mål i indeværende sæson, som U20-spiller på holdet, og der kommer sandsynligvis også til at være kampe med deltagelse af Kasper Høgh, selv om han til den kommende sæson rykker op i Superligatruppen. Høgh sluttede sæsonen som delt topscorer i U19-divisionen med 19 mål, selv om han ikke var med i kampen mod HIK.

Præstationen i det opgør var Per Sørensen langt hen ad vejen tilfreds med.

- HIK er et preshidsigt hold, som kommer med masser af gejst og energi, men vi sad på spillet og skabte flere store chancer, men vi kan ganske enkelt ikke få puttet bolden i mål i øjeblikket. Vi kom bagud efter et hjørnespark kort før pausen, og netop standardsituationerne er noget af det, vi skal have kigget på. Her er vi kun på plus 1 i hele sæsonen, siger Per Sørensen, der kunne se HIK score målet til 2-0 i 94. minut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce