Annonce
Randers FC

U21-landstræner udtager endelig EM-trup: Bager er på standby

Der skal et afbud til, hvis Jonas Bager skal med til U21-EM. Det står klart, da forsvarsspilleren fredag formiddag var en af tre spillere, der blev sorteret fra af landstræneren. Foto: Ernst van Norde/Scanpix
U21-landstræner Niels Frederiksen har skåret tre spillere fra sin endelig trup til EM i Italien - heriblandt Jonas Bager. Forsvarsspilleren flyver dog alligevel med truppen til Italien.

Randers: Det danske U21-landshold er i fuld gang med forberedelserne til EM-slutrunden i Italien, som starter i næste weekend. 26 spillere var en del af bruttotruppen, men kun 23 kunne komme med i den endelige EM-trup.

Landstræner Niels Frederiksen har derfor brugt de seneste dage på at se spillerne an, og torsdag aften blev den endelige trup sendt ind til UEFA, hvor følgende tre spillere er sorteret fra: Carlo Holse (FC København), Magnus Christensen (AaB) og den nu forhenværende Randers FC-spiller Jonas Bager.

Forsvarssprofilen har ellers været en af de mest iøjnefaldende spillere på Randers FC's mandskab i løbet af sæsonen, og præstationerne er da også blevet belønnet med et salg til belgiske Royale Union Saint-Gilloise.

Men landstræneren har vurderet, at Victor Nelsson (FC Nordsjælland), Asger Sørensen (Jahn Regensburg), Jacob Rasmussen (Empoli) og Joachim Andersen (Sampdoria) alle var foran Jonas Bager i køen.

Annonce

Danmarks trup til U21-EM

Målmænd:

Daniel Iversen (Oldham)

Oskar Snorre (Lyngby)

Peter Vindahl Jensen (FC Nordsjælland)

Forsvarsspillere:

Joakim Mæhle (Genk)

Rasmus Nissen (Ajax)

Victor Nelsson (FC Nordsjælland)

Joachim Andersen (Sampdoria)

Asger Sørensen (Jahn Regensburg)

Jacob Rasmussen (Empoli)

Mads Valentin Pedersen (FC Nordsjælland)

Andreas Poulsen (Gladbach)

Midtbane:

Jens Stage (AGF)

Mathias Jensen (Celta Vigo)

Magnus Kofod (FC Nordsjælland)

Oliver Abildgaard (AaB)

Philip Billing (Huddersfield)

Jacob Bruun Larsen (Dortmund)

Robert Skov (FC København)

Anders Dreyer (St. Mirren)

Mikkel Duelund (Dynamo Kiev)

Angreb:

Andreas Skov Olsen (FC Nordsjælland)

Jonas Wind (FC København)

Marcus Ingvartsen (Genk)

Skade bliver afgørende

Randrusianeren er dog ikke helt ude i kulden endnu.

Joachim Andersen, som angiveligt er i flere Premier League-klubbers søgelys, missede den sidste måned af Serie A-sæsonen på grund af en skade. Sampdoria-spilleren er endnu ikke i fulde omdrejninger, så han bliver hjemme i Danmark den næste uges tid for at optimere mulighederne for at blive klar til slutrunden.

Resten af truppen tager derimod til Kroatien for at spille testkamp på onsdag. Det bliver med Jonas Bager på flyet, ligesom han også tager med landsholdet til Italien på trods af, at han ikke figurerer i den officielle EM-trup.

- Joachim er pt ikke klar til at kunne være med fuldt ud i vores træning, og i stedet for allerede nu at skulle blive tvunget til at tage en beslutning om hans deltagelse, har vi valgt at give ham til slutningen af næste uge til at træne intensivt i Danmark og forhåbentlig kunne blive klar til EM. Derfor tager jeg i første omgang Jonas Bager med til Kroatien og Italien, så vi fortsat har 23 spillere og kan træne optimalt og som en gardering for Joachim, skulle han ikke blive klar, forklarer landstræner Niels Frederiksen.

Danmarks EM starter mandag 17. juni mod Tyskland, hvorefter de med tre dages mellemrum møder først Østrig og dernæst Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce