Annonce
Randers

Ubudne gæster i tomt hus tog flugten da ejeren kom

Politiet var onsdag sidst på eftermiddagen på besøg i Langå for at optage rapport. Ubudne gæster var brudt ind i et tomt hus. Arkivfoto: Michael Bager

To unge havde slået sig ned i et hus på en villavej i Langå. Huset har stået tomt i nogen tid.

Langå: Allan Christiansen, der bor Søvej 30 Søvej i Langå, blev noget overrasket, da han onsdag ville kigge indenfor i huset på Søvej 31, som han lige har købt. Det står tomt, eller det troede han i hvert fald. Men han kunne se, at et vindue var smadret, og da han forsøgte at åbne døren var den spærret. Mens Allan Christiansen kæmpede med at døren op, flygtede to unge mænd ud ad vinduerne på den anden side af huset. - Da jeg kom ind i huset kunne jeg se, at der var sat elvarme på, og at nogen havde redt op i en dobbeltseng i kælderen. Ovenpå er der også nogen, som har redt op med en madras i køkkenet, fortæller Allan Christiansen.

Her havde der været tændt op for kogepladerne for at skabe varme i rummet.

- Vinduet i køkkenet står pivåbent. Det viser sig, at de unge mennesker er sprunget ud ad vinduet, netop som jeg er kommet ind i huset.

Allan Christiansen talte med vidner i området, der havde set de to flygte fra stedet.

- Signalementet er to danske drenge i tyverne, af normal størrelse. Den ene er sorthåret og bar en sort hue, den anden er lyshåret og begge bar sort og mørkeblå tøj.

Allan Christiansen har meldt sagen til Østjyllands Politi.

Han undrer sig over, at nogen, der tilsyneladende ikke har noget sted at bo, har slået sig ned i et kvarter i Langå, hvor der er en del beboere.

Allan Christiansen var senest i huset i begyndelsen af sidste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce