Annonce
Rejser

Ud af rutinerne: Test dig selv i Tyrol

Blandt de 10 punkter er early bird skiing - altså at stå tidligt op og være en af de første på nypræparerede pister. Foto: Mirja Geh
Annonce

Kan skiferien blive lidt for rutinepræget?

Hvis svaret er ja, er det værd at overveje en tilmelding til Ski Challenge Tirol i Østrig. Her gælder det om at prøve mindst 5 ud af 10 mulige oplevelser og udfordringer. Nogle af dem kræver intet fysisk. Det gælder for eksempel at nyde kaffe og kage på Tyrols højest beliggende café eller at tage med Kitz3S, Europas højeste, fritsvævende gondollift.

Andre punkter er skiløb på en af Tyrols fem gletsjere i over 3000 meters højde, natskiløb mellem kokken 18.30 og 22.30, at løbe parallelslalom samtidig med, at man bliver filmet, og besejre Østrigs længste nedkørsel, Schwarze Schneid, på 15 kilometer.

Blandt præmierne (lodtrækning) er et ophold i Tyrol bestående af fem overnatninger inklusive halvpension og liftkort for to personer.

Tilmelding sker på www.skiline.cc. Find "Competitions & more" og tryk dernæst på "Overview of all competitions". Når man har deltaget i mindst fem aktiviteter, er man automatisk med i lodtrækningen om præmier. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce