Annonce
Randers

Ud at spise: Fem restauranter deltager i årets Gastro Week

Michael Sambleben, restauratør og kok i Slotskroen, håber at kunne byde velkommen til nye gæster, når han deltager i Gastro Week. Foto: Anne Myrup Pedersen
Gastro Week rammer Randers for sjette gang med gode tilbud om fine spiseoplevelser.

Randers: Fem lokale restauranter, der alle hører til blandt byens bedste spisesteder, deltager i ugerne 41 og 42 i konceptet Gastro Week, der handler om at tilbyde lækker gourmetmad til fornuftige priser. Som led i konceptet vælger de deltagende restauranter selv, hvad de vil servere, og gæsterne skal booke billetter på nettet på forhånd.

De deltagende restauranter er Hotel Randers' Brasserie Mathisen, Fladbro Kro, Restaurant Østergade 1, Restaurant Slotskroen samt Norevent, der i Gastro Week-perioden fra 10. til 19. oktober åbner en popup-restaurant hos Randers FC.

- Kunderne er vilde med Gastro Week. Så vilde, at de i vores seneste tilfredshedsundersøgelse gav konceptet 6,4 ud af syv mulige i tilfredshedscore. Og flere gæster benytter chancen for at komme ud at spise flere gange i ugens løb, da det er en god mulighed for at besøge byens eller områdets restauranter, siger Line Jeanet Lauesen, projektleder i Jysk Fynske Mediers fordelsklub, der står bag og driver konceptet.

Annonce

Sjette år i Randers

Det er sjette år i træk, at madkonceptet Gastro Week slår dørene op for madoplevelser på denne måde. Denne gang omfatter det perioden fra torsdag 10. oktober til søndag 20. oktober. Udover Randers udbydes konceptet også i Aarhus, Viborg, Sydjylland, Fyn, Holstebro, Struer, Lemvig, Horsens, Vejle, Fredericia, Ringkøbing-Skjern samt flere byer på Fyn.

- Der er hele 69 restauranter fordelt i Jylland og på Fyn, som er med i Gastro Week, og det er ny rekord, siger Line Jeanet Lauesen og fortsætter:

- Vi er rigtig stolte af, at restauranterne bakker op om Gastro Week, da der er stor konkurrence.

Hun mener, at konceptet med Gastro Week er todelt:

- Kunderne får noget, og restauranterne får noget. Vi er af den overbevisning, at kunderne får en god mulighed for at nyde en treretters menu på nogle af byens bedste restauranter. På den måde kan man måske besøge en restaurant, som man normalt ikke ville besøge. Restauranterne får derimod mulighed for at få kunder ind i deres restaurant, som måske ikke ville lægge vejen forbi, tilføjer hun.

Norevent

Blandt de fem restauratører er i år som nævnt Norevent, der denne gang "popper up" med en restaurant hos Randers FC .

- Tidsmæssigt ligger det godt. Det er lidt lavsæson, det er efterårsferie, og der er ikke så mange fester. Derfor er der mulighed for at lave et arrangement som Gastro Week og at gøre det til en god pris, fortæller manden bag Norevent, Kevin Pindstrup Nielsen.

Han lægger også vægt på, at Norevent med sin deltagelse i Gastro Week får mulighed for at vise flaget overfor et større publikum.

- Det har en god reklameværdi, synes han.

Typisk er der mest efterspørgsel efter billetterne torsdag, fredag og lørdag.

Slotskroen

Også kok og restauratør Michael Sambleben, Slotskroen i Slotscentret, har tidligere et par gange deltaget i Gastro Week.

- Vi håber jo at ramme nogle kunder, som ellers ikke ville komme herop, fortæller han.

I Slotskroen serveres til daglig både for forretningsfolk og for alle mulige andre. Og er der tale om en ferieperiode, hvor der måske kommer færre forretningsfolk, kommer der til gengæld flere bedsteforældre med børnebørn, er Michael Samblebens erfaring.

- Hvis vi rammer den rigtige menu, skal der nok komme folk, vurderer Michael Sambleben.

Biletter via nettet

Billetter til Gastro Week Randers bestilles over nettet på adressen nembillet.dk/gastroweekranders. Her kan man også se de menuer, som de fem restauranter har valgt at servere i forbindelse med årets Gastro Week.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Hovedentreprenør om Kongens Ege: - Jeg kan ikke mindes et lignende forløb

Annonce