Annonce
Randers

Uddannelser holder studiestart med rundboldturnering

<p>Efter første uge med personlighedstests, dannelse af studiegrupper og forberedelse på studietur til Berlin slutter handelsøkonom Jonas Schmidts studiestart på Erhvervsakademi Dania af med rundboldturnering sammen med de øvrige uddannelser. Foto: Dania.</p>

Igen i år sluttede introugen på Dania i Randers med rundboldturnering for alle de nye studerende. En god afslutning på første uge mener Jonas Schmidt og Joakim Skødt, der læser på uddannelsen til handelsøkonom

Annonce
»Kom så Jonas! Du kan godt!«
Tilråbene kommer fra sidelinjen, og Jonas Schmidt fra Randers samler rundboldbattet op.
Han kaster bolden i vejret, svinger battet og ... forbier. Han griner, og Joakim Skødt og de andre nye studerende på uddannelsen til handelsøkonom smiler og ryster på hovedet.
Han svinger igen battet og ... rammer. Laaang bold. Alle på banen løber, mens tilskuerne hujer og råber. Handelsøkonomerne løber, mens modstanderne - produktionsteknologerne - hurtigt får fat i bolden og sendt ind til deres stopper.
Rundboldturneringen mellem alle uddannelserne på Erhvervsakademi Dania i Randers er en tilbagevendende begivenhed, som hvert år afslutter den første uge af studiet.
Ifølge Joakim Skødt og Jonas Schmidt har det været en god introuge med meget information og aktiviteter.
»Vi har brugt meget tid på at lave og arbejde med vores personlighedsprofiler, kaldet DISC-profiler. Ud fra dem er vi blevet inddelt i vores studiegrupper, hvor vi har skabt et arbejdsteam og etableret, hvordan vi bedst udfylder rollerne i gruppen. Profilerne er en god start til at lære hinanden at kende og acceptere hinandens forskelle,« forklarer 19-årige Jonas Schmidt, der har valgt uddannelsen til handelsøkonom, fordi han interesserer sig meget for salg og handel.
»I næste uge skal vi på studietur til Berlin, og det er en rigtig god måde at lære hinanden at kende på, og det giver os nok et endnu bedre sammenhold. Rundboldturneringen her hjælper helt sikkert også på det og er en god afslutning på ugen,« siger Joakim Skødt på 22 år, der bor i Aarhus og har valgt uddannelsen, fordi han gerne vil arbejde med handel og være selvstændig en dag.
»Men nu skal vi lige vinde det hele og så i baren,« griner Jonas Schmidt og vender tilbage i køen til at slå. The show must go on.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce