Annonce
Randers FC

Uden landsholdsduo og med skadet topscorer: Sådan vil U17-holdet i Randers FC sikre succes i foråret

Filip Bundgaard Kristensen var en stor profil i U17-ligaen i efteråret, hvor han lavede 11 mål i rollen som hængende angriber. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Randers Freja FC havde et stærkt efterår i U17-ligaen, men skal nu klare sig uden landsholdsduo, der er rykket op. Vi har talt med træner Michael Ravn om ambitionerne for foråret.

Fodbold: Randers Freja FC leverede et imponerende efterår i U17-ligaen, hvor de overvintrer på en fjerdeplads efter FC København, FC Midtjylland og Brøndby.

Nu genoptages turneringen i påsken, men U17-træner Michael Ravn forventer en svær start på foråret. Holdet starter med kampe mod FC København og FC Nordsjælland, som har alle deres U17-spillere på kontrakter og derfor har kunnet starte forberedelserne tidligere end de randrusianske talenter efter coronanedlukningen.

- De har trænet længere tid og spillet flere træningskampe end os, så det vil være en lille sensation, hvis vi kan gøre noget ved de to hold. Til gengæld forventer jeg, at vi henover foråret kommer til at rykke os markant på både udviklingen af de enkelte spillere og resultaterne, som vi gjorde det i efteråret, siger Michael Ravn.

Annonce

Uden landsholdsduo

De sidste fire kampe i efteråret gav ti point og en målscore på 17-5.

Blandt andet blev FC Midtjylland besejret med 5-1.


Det er vores mål, at vi kommer til at udvikle nye landsholdsspillere med det her hold

Michael Ravn


Siden er landsholdsduoen Mads Enggård og Filip Bundgaard Kristensen rykket op til at spille med U19-ligaholdet, og det betyder, at nye spillere skal træde i karakter.

- Men det mener jeg også, at vi har spillere, som har potentiale til. Det er vores mål, at vi kommer til at udvikle nye landsholdsspillere med det her hold, siger Michael Ravn, der ikke vil sætte navne på.

- Det skal de selv ud at bevise i foråret.

Annonce

Midtbanemand bliver

Han kan glæde sig over, at midtbanespilleren Mads Lyderik Christiansen er blevet i klubben og skal bo på college, selv om farmand, Peter "PC" Christiansen, rykker til FC København for at blive sportsdirektør.

- Mads er vores anfører og en vigtig spiller, så det er jeg rigtig glad for, siger Michael Ravn, der ser frem til foråret.

- Det er altid nogle fede  kampe, man kommer til at spille i U17-ligaen, men jeg glæder mig mest af alt til at følge spillernes udvikling og se, hvem der kommer til at rykke sig i den rigtige retning. Det er den del, som er min passion i jobbet, siger Michael Ravn.

Holdet åbner foråret Skærtorsdag på udebane mod FC København. Det bliver uden topscorer Dion Veliqi, der lavede 15 mål i ligaen i efteråret. Han er ude med en knæskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Galleri og reportage fra Kristrup Stadion: Bundgaard havde mål med ind fra bænken

Annonce