Annoncørbetalt indhold

Uden mad og drikke duer helten ikke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi mennesker kan godt klare os noget tid uden mad, men for at holde humøret højt, så skal der drikkevarer til. Her kan du få gode råd til, hvordan du kan sørge for at have noget lækkert at drikke med på tur, og hvor du ellers måtte befinde dig. 

For dig der er på farten 

Annonce

Har du, som så mange andre danskere, opdaget glæden ved at være ude i naturen i løbet af det sidste året? Så vil en termokop eller thermokander fra Harald Nyborg være noget for dig. Hos Harald Nyborg finder du nemlig flotte, effektive og rimelige termokander i forskellige størrelser. Med en termokande i rygsækken, så kan du nyde en varm kop kaffe ude i det fri, mens du lader naturen fylde dig med ny energi.

En lækker termokande fungerer også rigtig godt hjemme i stuen, eller på køkkenet. Hvis du er så heldig at du har en have, så er den selvfølgelig oplagt at fylde op med varm the eller kaffe, og tage med ud i haven en forårsaften. Der findes termokander i forskellige design, og farver, sådan at du kan finde en som passer til din stil, og det behov som du har.

Hvis du har brug for en termokop, sådan at du kan have varm kaffe med i toget på vej til arbejde, så har Harald Nyborg også et bredt udvalg af termokopper, i forskellige størrelser. Du skal jo ikke snydes for din morgenkaffe.


Der findes køleskabe til alle behov 

Har du meget lidt plads i dit køkken? Eller er du ved at lave en ægte mancave i garagen? Så kan det være du skal se nærmere på Harald Nyborgs store udvalg af små køleskabe. De små køleskabe tager næsten ikke noget plads, og sørger for at du kan have tilgang på kolde drikkevarer, selv om du står ude i garagen.

For dig som drømmer om dit helt eget sted ude i garagen, hvor du kan invitere vennerne over til fodbold og bajer, så er et lille køleskab oplagt. Det kan fyldes op med kolde drikkevarer, og så er det bare med at hygge igennem.

De små køleskabe er også perfekte for den nye studerende, som skal bo på meget lille plads. Med et lille køleskab, så er der lige præcis plads til madvarer til en person, samt noget koldt at drikke. I og med at de små køleskabe ikke fylder specielt meget, så kan de nemt være i et lille værelse, uden at man lægger mærke til det.

De små køleskabe er også praktiske, hvis du ønsker at dine overnattende gæster skal få en helt speciel oplevelse, når de er på besøg. Hvorfor ikke installere et lille køleskab på gæsteværelset, som du fylder op med lidt lækkert til ganen. Dine gæster vil føle at de overnatter på et femstjernet hotel, og der går ikke langtid før de kommer på besøg igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.