Annonce
Mariagerfjord

Udendørs sommerkoncert er et plaster på såret efter udskudt festival

The Mumes gæster Sødisbakke. Pr-foto
Annonce

Mariager: Covid 19 sommer tour er et plaster på såret for de mange beboere og personaler på Sødisbakke, der i år har måttet vinke farvel til deres traditionsrige og imødesete Sødisbakke festival. Handicapbandet The Mumes har fundet midler hos Sølund Musikfestival til at forære en række mindre udendørs corona-sommerkoncerter, hvor de blandt andet gæster Sødisbakke.

Hos Aktivitets- og Samværstilbuddene på Sødisbakke sagde tilbudsleder Malene Wendtland naturligvis ja tak til arrangementet med det samme.

- Efter corona-krisen trænger vi alle til et festligt indslag, og da Sødisbakke Festival 2020 er udskudt til næste år, var tilbuddet en kærkommen lejlighed til at fejre den delvise genåbning i samfundet og på Sødisbakke, fortæller hun.

Det pædagogiske personale på Sødisbakke glæder sig til at deltage sammen med brugerne og medvirke til, at stemningen bliver helt i top.

Selv om koncerten er gratis og ikke i samme størrelsesskala som en hel festival, skal der alligevel ikke mangle noget. Derfor sætter Aktivitets- og Samværstilbuddene stort ind på forberedelserne til koncerten - både så det sikres, at alle retningslinjer for forebyggelse af smittespredning selvfølgelig overholdes til punkt og prikke, men også fordi, det er mulighed for at gøre noget ekstra for beboerne i en tid, hvor de har lidt mange afsavn.

Pladsen skal derfor pyntes festligt op, der vil blive sørget for mad i form af grillpølser, øl og vand - sponsoreret af Sølund Musikfestival, og selvfølgelig får arrangementet også besøg af Sødisbakkes egen klovn på sin is-cykel.

Alle er velkomne, og Aktivitets- og Samværstilbuddene tilbyder at hente og bringe beboere på døgnafdelingerne og assistere dem under koncerten.

Koncerten finder sted på Sødisbakke i Mariager torsdag 11. juni kl. 14.00-15.00. Covid 19 sommer tour koncerterne forløber efter fase 3 i genåbningen, hvor det forventes, at 35-50 publikum er tilladt udendørs. Alle forbehold givet af sundhedsstyrelsen tages naturligvis seriøst undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kvik bilist får ros fra politiet: Fulgte efter formodet narkobilist og snuppede nøgler

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce