Annonce
Østjylland

Udenlandske billedkunstnere kan igen søge om udveksling på Maltfabrikken

Anden runde, hvor udenlandske billedkunstnere kan søge om at blive Artist in Residence på Maltfabrikken er nu åben. PR Foto
Annonce

Ebeltoft: Med støtte fra Statens Kunstfond har Maltfabrikken, Kunsthal Aarhus og Statens Værksteder i 2019 åbnet et ambitiøst recidence-program for internationale billedkunstnere.

Programmet åbner nu for anden runde af ansøgere til programmet Malt AIR (Artist In Residence).

I første ansøgningsrunde modtog programmet næsten 500 kvalificerede ansøgere fra 84 forskellige nationer. Visionen er at styrke og skabe forbindelser mellem den danske og internationale billedkunstscene.

Projektleder for Malt AIR, Vibeke Wang, fortæller:

Ansøgere til Malt AIR skal gøre sig tanker om, hvordan de vil skabe udveksling med den danske billedkunstscene.

For programmet handler i høj grad om at etablere en god forbindelse mellem residenterne og det danske billedkunstmiljø, udveksle erfaringer og indsigter og indgå samarbejder.

Som en del af programmet får hver af kunstnerne en kunstprofessionel peer fra Danmark, hvis kompetencer og erfaring matcher kunstnerens behov.

Deadline for ansøgning til Malt AIR e23. februar 2020.

Malt AIR tilbyder ophold til to kunstnere ad gangen i perioder af tre måneders varighed. I den netop åbnede ansøgningsrunde udvælges seks residenter, som vil blive en del af programmet fra september 2020 til august 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce