Annonce
112

Udvalg sagde forsigtigt ja til fastfood på Mariagervej

Planerne om saftige burgere og sprødstegt kylling på Mariagervej kom torsdag et skridt tættere på. Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Eduardo Munoz

Randers: En Burger King og KFC-restaurant rykkede torsdag et skridt tættere på Mariagervej, da Udviklingsudvalget godkendte forvaltningens videre planlægning af projektet.

Det er den svenske virksomhed Svensk Butiksutveckling, som har ansøgt kommunen om tilladelse til at etablere de to spisesteder, der skal ligge i forlængelse af den nuværende Netto-butik.

Byggeriet vil dog kræve en ændring i lokalplanen samt et tillæg til kommuneplanen, så selvom der nu er givet grønt lys til at arbejde videre med projektet, vil det i sidste ende være op til byrådet at vende tommelfingeren op eller ned.

Det var da heller ikke uden forbehold, at Udviklingsudvalget torsdag sagde foreløbigt ja til projektet. Der blev nemlig udtrykt stor bekymring for de trafikale forhold i området.

Planen indebærer ind- og udkørsel til restauranterne fra Hvedevej, og det var især den ekstra trafik fra Hvedevej til Mariagervej, det vil medføre, der skabte bekymring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce