Annonce
Østjylland

Udvider ledelsen efter år med vækst: Dansk Boligbyg ansætter økonomidirektør

Dansk Boligbyg A/S har ansat Keld Skou Ernstsen som økonomidirektør. Foto: Dansk Boligbyg
Annonce

Horsens: Efter flere år med øget aktivitet og vækst har entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg A/S besluttet af udvide ledelsen.

I en ny stilling som økonomidirektør har firmaet, der har adresse på Erhvervsbyvej i Horsens, således ansat Keld Skou Ernstsen.

Den nye økonomidirektør kommer fra en lignende stilling i Vangsoe Gruppen, som er moderselskab til 45 datterselskaber, herunder netop Dansk Boligbyg. En stilling, han vil fastholde sideløbende med sine nye opgaver i Dansk Boligbyg.

Anton Nørgaard, administrerende direktør i Dansk Boligbyg, glæder sig over ansættelsen af Keld Skou Ernstsen, der, inden han kom til Vangsoe Gruppen, var ansat hos Per Aarsleff A/S.

- Som mangeårig finance manager hos Per Aarsleff A/S kommer Keld med en yderst relevant markeds- og forretningsforståelse for os. Samtidig med hans omfattende indsigt i driften i Dansk Boligbyg tilfører han derfor ikke alene solide finansielle og ledelsesmæssige kompetencer til virksomheden, men også værdifuld erfaring i forhold til den organisatoriske udviklingsproces, vi i øjeblikket befinder os i, siger Anton Nørgaard i en pressemeddelelse.

Dansk Boligbyg beskæftiger cirka 100 medarbejdere fordelt på afdelinger i Horsens, Roskilde, Aalborg og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce