Annonce
Randers

Udviklingsminister imponeret over randersvirksomheder

Udviklingsminister Ulla Tørnæs var imponeret over Phoenix Design Aid og virksomhedens mange kompetencer. Her fortæller Lars Jørgensen (th) om den model af et mødelokale, hvor der er hold topmøde for lande på de to amerikansk kontinenter. Modellen skal bruges til en udstilling, som laves i samarbejde med FN til Panamas udenrigsministerium. I midten er det Dennis Lundø Nielsen. Foto: Annelene Petersen

Udviklingsminister Ulla Tørnæs kom til Randers i håb om at hente inspiration til egne bestræbelser på at overtale flere danske virksomheder til at satse på kontrakter med først og fremmest de FN-organisationer, som residerer i FN-byen i København. Og hun blev ikke skuffet.

Randers: Når minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs havde ønsket at besøge randersvirksomheden Phoenix Design Aid, var det i forventning om, at hun her kunne hente viden og inspiration til arbejdet med at få flere danske virksomheder til at byde ind på opgaver for FN. Efter sit besøg mandag eftermiddag bedyrede ministeren overfor Randers Amtsavis, at forventningerne i høj grad var blevet indfriet.

- Vi har jo FN-byen i København, og jeg ser gerne, at så mange danske virksomheder som muligt kommer til at arbejde for FNs organisationer. Phoenix Design Aid er og har længe være storleverandør af tryksager og digitale løsninger til mange af organisationerne, så her er virkelig noget at lære. Jeg er meget imponeret over, hvad jeg har set og hørt i dag, sagde Ulla Tørnæs.

FN-byen huser i alt 11 af FNs organisationer og er daglig arbejdsplads for cirka 1500 medarbejdere fra omkring 100 forskellige lande.

Stemningen var god og humøret højt hos både vært Dennis Lundø Nielsen og gæst Ulla Tørnæs. Foto: Annelene Petersen

Gennemtænkt i alle led

Som nævnt var ministeren imponeret over Phoenix Design Aid, og bedt om et bud på, hvad der fascinerede hende mest ved virksomheden og dens medarbejdere svarede hun prompte:

- Det hele!

- Man kan ikke andet end have dyb respekt for det arbejde, de gør. Dels er det jo mangeartede produkter, de leverer til de forskellige organsationer, og så er der tale om produkter i meget høj kvalitet, sagde Ulla Tørnæs og fortsatte:

- Samtidig lægges der jo i alt, hvad man gør, vægt på bæredygtighed, social ansvarlighed og klimavenlighed. Jeg er dybt imponeret over, hvor gennemtænkt hver eneste detalje i kæden fra idé over udvikling til færdigt produkt. Det er meget inspirerende, og jeg håber, jeg kan bringe inspirationen herfra med ud til andre virksomheder.

Annonce

Stolt grundlægger

Mens ministeren var glad og imponeret var hendes vært, firmaets direktør og grundlægger, Dennis Lundø Nielsen, stolt.

- Jeg er utrolig stolt over, at udviklingsministeren har lyst til at komme på besøg hos os i Randers. Det betyder også meget for mig som Randers-ambassadør at sætte Randers på verdenskortet som et sted, hvor international virksomhedsdrift og eksport er muligt, sagde han.

Phoenix Design Aid har 20 år på bagen, og Dennis Lundø Nielsen kunne fortælle ministeren om en udvikling fra starten, hvor der hovedsagelig blev solgt print- og tryksager, til i dag hvor der i stadigt stigende grad efterspørges digitale løsninger.

Efter besøget hos Phoenix Design Aid fortsatte Ulla Tørnæs med følge til nordbyen, hvor man besøgte kaffevirksomheden Farm Mountain Coffee, der ligesom førstnævnte har bæredygtighed, social ansvarlighed og klimavenlighed med som faste fokuspunkter i alt, hvad de foretager sig.

- Det glæder jeg mig også meget til. Jeg kender intet til virksomheden i forvejen, og det er altid en fornøjelse at komme ud i landet og lade sig overraske over, hvad der foregår af virkelig spændende ting, sagde Ulla Tørnæs.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Randers FC bød slutfløjt velkommen: - Hvis kampe varede 70 minutter, skulle vi have vundet

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Seks-årig reddet op af pool og fløjet på hospitalet

Randers For abonnenter

Kvadratmeter og pris vægter højere end postnummer: - Vi gav håndslag på, at det max skulle være en times kørsel fra Aarhus

Erhverv

Flowerpower, peace and love: En væg i den nye brætspilscafé Operaen får 1970'er-tema

Randers FC For abonnenter

Karakterbogen efter uafgjort mod OB: Han har ikke tænkt sig at give pladsen til anføreren tilbage

RANDERS For abonnenter

Bondekonen sælger overdådige gallakjoler til hele landets kvinder. Selv ejer hun ikke en eneste en

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Lad syrerne være velkomne her, indtil det er sikkert for dem at vende hjem

Norddjurs For abonnenter

Flere end 200 medarbejdere mister deres job: Østjysk fødevareproducent er gået konkurs

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Randers FC

Genlæs livebloggen og se højdepunkterne: Kamara sikrede Randers et point

Randers For abonnenter

Flere krydser kommunegrænsen på vej til arbejde: I Randers Kommune kører pendlerne 22 gange rundt om jorden - dagligt

Randers

Risiko for farligt vejr: DMI varsler risiko for kraftig regn og lokale skybrud

Annonce