Annonce
Randers FC

UEFA-krav begrænser Europa-festen: - Der bliver ikke helt udsolgt, men det er ikke på grund af manglende efterspørgsel

Randers FC's fans får kamp på tribunerne mod Galatasaray, der får i omegnen af 2000 fans ind på Cepheus Park. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Når Randers FC og Galatasaray mødes på Cepheus Park, bliver det ikke for stopfyldte tribuner. Skrappe krav fra Det Europæiske Fodboldforbund begrænser kulissen.

Fodbold: Randers FC kan samle 9.000 på Cepheus Park til europæisk fodboldfest, hvis hvert et hjørne er fyldt, men det tillader Det Europæiske Fodboldforbund ikke mod Galatasaray.

Randers FC er blevet pålagt omfattende sikkerhedskrav fra UEFA's side, der også stadig kører en restriktiv linje i forhold til inddæmning af coronavirus, og fodboldforbundets anvisninger har ført til en udfordrende uge på Viborgvej.

- Der bliver ikke helt udsolgt, men det er ikke på grund af manglende efterspørgsel. Vi forventer omkring 7000 mennesker, og det er et resultat af logistiske udfordringer i forhold til nogle omfattende sikkerhedskrav, når vi nu ekstraordinært har fået lov til at lave et udebaneafsnit, mens der også stadig er mange corona-restriktioner i spil, fortæller Club Secretary i Randers FC, Jesper Hansen, som har det overordnede ansvar for kampafviklingen i klubben.

Annonce

Tyrkisk indryk

Størstedelen møder op med et håb om en sejr til hjemmeholdet, men de tyrkiske gæster kan også se frem til markant opbakning.

Op mod 2000 herboende tyrkere forventes at få en billet til opgøret.

- Forhåbentlig bliver det både en dansk og tyrkisk folkefest, lyder det fra Jesper Hansen, der glæder sig over UEFA's forståelse for at etablere et udebaneafsnit til de mange herboende Galatasaray-fans, som har henvendt sig til Randers FC den seneste uge.

Annonce

Sort marked

Den tyrkiske interesse har tilsyneladende fristet enkelte til at opkøbe billetter og sælge dem videre til overpris, men hos Randers FC føler de, at situationen er under kontrol.

- Vi har konstateret, at der er nogle billetter til salg rundt omkring, og det er vi opmærksomme på. Vi er i dialog med politiet, og selv om der florerer billetter, gør det ikke, at der kommer flere ind på stadionet, for stregkoden accepteres kun én gang. Det kan give et problem i forhold til smitteopsporing, men reelt ved vi ikke, hvor stort det her er. En fjer bliver hurtigt til mange høns, lyder det fra Jesper Hansen.

Kan I garantere, at fans af Galatasaray ikke har fået fat i en billet til områderne for Randers FC-fans?

- Ikke 100 procent, men vi kan garantere, at man ikke kommer ind i Galatasaray-farver i Randers FC-sektionerne og omvendt. Giver en af vores fans sin billet videre til en tyrkisk fan, kan problematikken opstå, men det forventer vi ikke, lyder det fra Jesper Hansen.

Onsdag aften er der stadig pladser at få, hvis man vel og mærket er tidligere registreret i Randers FC's billetsystem. Derudover afsættes der muligvis yderligere 250 billetter til tyrkiske fans, hvis Randers FC kan få monteret sæder på udeafsnittets ståpladser.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce