Annonce
Sport

Uefa vil tage temperaturen på medlemslande i coronakaos

Yves Herman/Reuters
Uefa har indkaldt nationale forbund til videomøde onsdag for at diskutere muligheder for sæsonafslutninger.

Mandag meddelte Divisionsforeningen i Danmark, at man havde lavet tre forskellige scenarier for afvikling af Superligaen, som lige nu er suspenderet på grund af coronakrisen.

Nu lader det til, at Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) også føler, det er på tide at tage temperaturen på coronastatus i de respektive medlemslande og diskutere, hvordan udsigterne for at færdiggøre turneringerne er.

Uefa har indkaldt cheferne fra alle 55 nationale fodboldforbund i Europa til videomøde onsdag.

Formålet er ifølge Uefas hjemmeside:

- At udveksle opdateringer om udviklingen i de to arbejdsgrupper, som blev oprettet for to uger siden, og at diskutere de muligheder de er kommet frem til med henblik på genplacering af kampe.

Derudover er et mere generelt kig på fodbold i Europa også på programmet.

- Mødet vil kigge på udviklinger på tværs af alle Uefas landsholds- og klubturneringer, ligesom vi også vil kigge på fremskridt på både Fifa- og Uefa-niveau angående eksempelvis spillerkontrakter og transfersystemet, står der.

Langt de fleste fodboldligaer i Europa lægger stille på grund af udbruddet af coronavirus, hvor især Italien og Spanien er hårdt ramt for tiden.

/ritzau/

Læs nyheden på Uefas hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Lyt her: Bisonmanden brød sammen - jeg er ikke kommet ovenpå endnu

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce