Annonce
Randers Cimbria

Uenigheder i Næstved giver Cimbria fordel: DM-bronzekampen rykkes til Arena Randers

Dee Franklin og holdkammeraterne i Randers Cimbria får uventet hjemmebanepublikum i ryggen, når der skal spilles DM-bronzekamp på mandag. Arkivfoto: Kim Haugaard
Team FOG Næstved havde fordel af hjemmebane i DM-bronzekampen mod Randers Cimbria på mandag, men klubben meddeler fredag i en pressemeddelelse, at de må afgive hjemmebanen på grund af uenigheder med Arena Næstved. Kampen bliver i stedet afviklet i Arena Randers.

Randers: Randers Cimbria havde udsigt til en svær udebane i Arena Næstved i DM-bronzekampen mod Team FOG Næstved på mandag, hvor holdet har tabt to gange tidligere i sæsonen.

Men stridigheder mellem den sjællandske basketklub og Arena Næstved sender nu bronzekampen til Arena Randers.

I en pressemeddelelse fredag skriver Team FOG Næstved, at Arena Næstved nægter at lade holdet spille på hjemmebanen i byen.

Ifølge Team FOG Næstved har klubben modtaget en bekræftelse på, at DM-bronzekampen kunne afvikles i Næstved Arena, men i pressemeddelelsen fremgår det, at uenighederne er opstået efterfølgende, fordi Arena Næstved har opkrævet yderligere betaling, som parterne ikke kan nå til enighed om.

- Vi mener, at det mellem to professionelle parter bør være muligt at nå en løsning, uden at Arena Næstved behøver at anvende revolvermetoder, hvor vi bliver nægtet at spille en skriftlig bekræftet og allerede aftalt kamp, fortæller direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, i pressemeddelelsen.

- Basketball-klubben i Næstved har altid betalt sine regninger til Næstved Hallerne/Arena Næstved, siden klubben blev etableret i 1962. Det samme har Team FOG Næstved siden starten i 2003. Vi har aldrig tidligere oplevet metoder, som dem Arena Næstved nu benytter sig af. Det er ren afpresning, fortsætter han.

Annonce

Tak til Randers

Team FOG Næstved-direktøren fastslår i pressemeddelelsen, at han er ked af situationen over for sponsorer, tilskuere, spillere, trænerstab og Næstved som by, inden han vender sin taknemmelighed mod Kronjylland.

- Randers Cimbria har med meget kort varsel bekræftet, at kampen på mandag kan spilles i Arena Randers. Stor tak til Randers, siger Andreas Larsen.

Publikum, der har købt billetter til kampen i forventningen om at se den i Arena Næstved, vil få beløbet retur. Pengene kan i stedet bruges på en billet til Arena Randers, hvor der er kampstart klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce