x
Annonce
Randers

Uforstående Memphis Mansion-ejer om Visit Randers: Hvorfor har vi overhovedet diskussionen?

Henrik Knudsen, Memphis Mansion, taler for at bevare Visit Randers. Arkivfoto: Lars Rasborg
Henrik Knudsen, der driver en af Randers' største turistattraktioner, advarer stærkt mod at lukke det lokale turistbureau og lade Aarhus overtage. - Jeg vil gerne spørge politikerne, hvorfor vi overhovedet har diskussionen? For så er de da ikke deres ansvar bevidst, siger han.

Randers: Spørger man en af de store spillere, når det gælder turismeattraktioner i Randers, Henrik Knudsen fra Memphis Mansion, om han ser en fordel i at lade Visit Aarhus overtage turismeudviklingen i Randers, er svaret et klart og rungende:

- Nej.

- Vi er fra Randers, og vi er landets sjettestørste by, og selvfølgelig skal vi da have vores eget turistkontor. Folk skal da ikke ringe til Aarhus, hvis de skal noget i Randers. Lokalpolitikerne er en kende naive, hvis de tror, at Visit Aarhus vil nævne noget som helst fra Randers, såsom Randers Regnskov eller i al ubeskedenhed vores eget lille etablissement for turisterne, før de har nævnt Den Gamle By, Aros og Tivoli Friheden, siger Henrik Knudsen.

Og det forstår han sådan set godt:

- For medarbejderne i Visit Aarhus har jo folk fra deres turistattraktioner stående og ånde dem i nakken, hvis ikke de sender turisterne hen til dem. Sådan vil det jo være, siger han.

Han anbefaler derfor, at byrådet bakker op om Visit Randers.

- Hvis der er det mindste, kan folk altid ringe til Anne-Mette Knattrup og hendes dejlige medarbejdere, og så bliver det løst, siger Henrik Knudsen.

Han vil gerne spørge byrådet om, hvad det tror, at Randers får ud af at lukke Visit Randers.

- Er det for at spare, eller tror de for alvor på, at de får mere for pengene og bedre vilkår ved at flytte det til Aarhus? Det giver vist svaret i sig selv, siger Henrik Knudsen.

- Jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor vi overhovedet har diskussionen. For så er lokalpolitikerne da ikke deres ansvar bevidst, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Annonce