Annonce
Sport

Ugens kamp: Dronningborg hægter sig på toppen i Serie 1

Dronningborg spillede sig på andenpladsen med en sikker sejr over Vivild tirsdag aften. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Dronningborg melder sig ind i topstriden i Serie 1 efter en sikker 4-1-sejr over Vivild. Gæsterne fra Norddjurs havde især problemer med Dronningborgs hurtige offensiv.

Randers: Dronningborg spillede sig op på andenpladsen i Serie 1, efter de tirsdag aften slog Vivild på hjemmebane i en ensidig affære.

Dronningborg havde tidligere på sæsonen slået Vivild med 5-1, så det var da også Tonni Andersens gulklædte tropper, der var favoritter på Dronningborgs kunststofbane.

- Det var en fremragende præstation. Vi spillede stort set kampen, som vi gerne ville, og vi fik udnyttet det, vi er gode til. Vidste godt inden kampen, at vi kunne gøre ondt på gennem dybdeløb og det lykkedes i den grad, sagde en yderst tilfreds Tonni Andersen efter kampen.

Hjemmeholdet tog teten fra starten af opgøret, og kampen var ikke mere end ti minutter gammel, da holdets hurtige offensiv var på spil. Men angriber Kasper Nørbech afsluttede på stolpen.

Kasper Nørbech skulle vise sig at være et stort problem for Vivilds forsvarsspillere. Efter et kvarter bragte han nemlig Dronningborg på sejrskurs, da han var hurtigst på en ripost efter skidt målmandsspil fra Lasse Pedersen i Vivild-buret.

Målet fik ikke Dronningborg til at hvile på laurbærrene. I stedet fortsatte de deres offensive genpres, og så var de hele tiden farlige via dybdeløb.

Kasper Nørbech var på spil efter 25 minutter, hvor han kom helt alene igennem, men i stedet for at blive dobbelt målscorer var han uselvisk og serverede bolden til Andreas Lykke, der sikkert kunne score til 2-0.

Vivild var slet ikke kommet ind i opgøret på dette tidspunkt, men pludselig slog holdet fra Norddjurs til ti minutter inden pausen, da holdets skarpretter Stig Zacher scorede på en kontra til 2-1.

Dronningborg var dog ikke færdige med at være farlige på dybdeløb, og få minutter inden pausen gjorde Steffen Rosthausen det til 3-1, da han snød offsidefælden i Vivild-forsvaret. Det vakte stor frustration hos Vivild-træner Dennis Holdgaard, der sparkede en bold på sidelinjen op i aftenhimlen.

Jagter Helsted

Vivild skulle forsøge at presse hjemmeholdet efter pausen og komme længere frem på banen.

Det gjorde de, men det gav til gengæld også plads den anden vej. Kort inde i anden halvleg afgjorde Kasper Nørbech kampen med sin anden scoring. En stor kamp af den lille og hurtige angriber.

Vivild kom lidt længere frem i kampens sidste halve time, men det blev aldrig rigtig farligt, og derfor var det fuld fortjent, at Dronningborg kunne løfte armene i vejret efter en sejr på 4-1.

- Jeg er meget tilfreds med både den offensive og defensive indsats. Efter vi fik scoret til 4-1 gik gassen af ballonen, og det skyldtes nok også, at det var en sen kamp, men det passede os rigtig godt, sagde Tonni Andersen.

Med sejren på 4-1 er Dronningborg på andenpladsen i Serie 1, hvor de har tre point op til Helsted på førstepladsen med fire runder tilbage.

- Det var en utrolig vigtig sejr, for nu kan vi godt tillade os at kigge opad i tabellen. Vi er sikret, og selvom Helsted er en tand foran os, så kan vi nu forsøge at jagte dem, lød det.

Anderledes ser det ud for Vivild, der blot har tre point ned til DGL 2000 på syvendepladsen, der giver nedrykning til Serie 2.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce