Annonce
Randers

Uheld ved Aarhus medførte trafikkaos på vejnettet ved Randers

Arkivfoto: Lars Rasborg/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix
Et trafikuheld i den tidlige morgentrafik på østjyske motorvej mellem Hadsten og Aarhus N skabte torsdag store trafikale myldretidsudfordringer på det sydgående vejnet ved Randers.

Randers: Hvis du torsdag morgen skulle fra Randers mod Aarhus eller måske bare fra Asferg til Randers Syd, så var du måske en af de mange, mange bilister, der fik lov til at tilbringe væsentlig længere tid i trafikken, end du ellers er vant til.

To trafikuheld på det sydgående motorvejsspor mellem Hadsten og Aarhus N ved seks- og syvtiden torsdag morgen medførte nemlig et decideret trafikalt kaos på det sydgående vejnet ved Randers. Et kaos, der helt frem til efter klokken otte gav efterveer i trafikken.

Omkring klokken 7.50 lød meldingen, at der var mere end 10 kilometers kødannelse på motorvejen i sydgående retning frem mod uheldsstedet, hvor højre spor på dét tidspunkt fortsat var spærret på grund af beredskabets oprydning efter et oliespild. Meldingen fik hundredevis af bilister til at søge af motorvejen ved afkørsel 42 Randers Syd og afkørsel 43 Sønder Borup, hvor bilerne derfor kort tid efter også holdt i kø.

Desuden blev rute 180 til Aarhus over Hadbjerg og Ødum også ramt af kødannelse, ligesom rute 115 over Hadsten mod Skanderborg og Clausholmvej mod Voldum også var plastret til i biler, der forsøgte at køre uden om uheldsstedet.

Politiet forlod uheldsstedet klokken 7.40, og ikke længe efter var også beredskabet færdige med sin oprydning og kunne ophæve spærringen af det højre spor. Det tog dog noget længere tid at slippe af med de trafikale efterdønninger efter uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce