Annonce
Randers

Uhyggelig hyggelig halloween i regnskoven

Uhyggelige men søde medarbejdere. Edderkoppespind, skeletter, græskar og ikke mindst jungleheksen Cecropia, spreder den uhyggelige hyggestemning i Randers Regnskov hele ugen. PR-foto
Annonce

Randers: Randers Regnskov er hele efterårsferien fyldt med uhyggelige men søde medarbejdere. Edderkoppespind, skeletter, græskar og ikke mindst jungleheksen Cecropia, spreder også den uhyggelige hyggestemning i Randers Regnskov hele ugen.

- Vi har i år valgt at gå all in på halloween. Vi startede halloweenfesten ud med en uhyggelig aftenåben lørdag den 12. oktober, og som noget helt nyt i år, giver vi halloween stemning frit løb i hele ni dage indtil søndag 20. oktober, lyder det fra Randers Regnskov.

Det har i høj grad været en event, som hele virksomheden har grebet fat om. Alle afdelinger har hjulpet hinanden med at pynte op og skabe den perfekte halloweenstemning i Randers Regnskov, udtaler Cecilie og Katrine, som har været tovholdere på halloweenarrangementet.

- Medarbejderne er klædt ud, der er flot pyntet, vi har ekstraordinært mad på menukortet og guiderne viser lidt andre, og for nogen, mere skræmmende dyr frem. Alt i alt får man en anderledes én på opleveren end man plejer at gøre i Randers Regnskov, siger salgs- og marketingchef Morten Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce