Annonce
Randers

Ulykke: Mand blev fastklemt under traktor

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Torsdag aften lidt efter syv blev en mand fastklemt under en havetraktor på Hadstenvej ved Randers SV. Han er død af sine kvæstelser, oplyser Østjyllands Politi.
Annonce

Randers: Flere køretøjer fra Beredskab og Sikkerhed Randers samt Østjyllands Politi rykkede torsdag aften klokken 19.07 ud af Randers på med fuld udrykning.

I første omgang lød den officielle melding på, at der var sket et færdselsuheld med en bus eller lastbil, hvor der var fastklemte indblandet.

Ifølge Amtsavisens oplysninger, viste det sig dog - da politi og redningspersonale nåede frem til ulykkesstedet - at der var tale om en mand, som ud for en adresse på Hadstenvej i det sydvestlige Randers var blevet fastklemt under en havetraktor.

- Jeg har ikke noget at sige i sagen. Vi har stadig folk, der arbejder på stedet, men alt tyder på, at der er tale om en tragisk ulykke, lød det kortfattet fra vagtchef Morten Bang Rasmussen fra Østjyllands Politi torsdag aften.

Manden blev hastet til Regionshospitalet Randers i ambulance med blå blink og følgebil i form af en lægevagt. Det har ikke været muligt at få informationer om hans tilstand.

Fredag morgen kunne indsatsleder, Niels Henrik Nielsen fra Beredskab og Sikkerhed Randers, fortælle, at da de ankom til Hadstenvej i Randers SV, var en mand fastklemt under en væltet havetraktor.

- Det var ikke lykkedes tilstedeværende at fjerne havetraktoren, men det gjorde vi så ved ankomsten, forklarer han.

Havetraktoren lå på siden i en grøft, så indsatslederen formoder, at den var tippet derned.

Manden er død af sine kvæstelser, oplyser Østjyllands Politi til Randers Amtsavis fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce