Annonce
Kultur

Undren: Har koncert-arrangør tænkt på middelalderfestivalen?

Ronnie Jensen ifører sig rock-ringbrynje i august og tager kampen om publikums gunst op med ridderne på Horsens Middelalderfestival. Arkivfoto: Morten Pape
Ronnie Jensens Rock Festival Horsens støder nu sammen med byens traditionsrige hyldest af riddere og skjoldmøer. - Det bliver meget svært ikke at ramme ind i andre arrangementer i den periode, forklarer han om festival-flytning.

Horsens: Riddere eller rock-festival..? Måske begge dele..?

Det er spørgsmål, der kan blive aktuelle for mange horsensianere i august.

Onsdag meldte Ronnie Jensen, arrangør af den ny Rock Festival Horsens på Dyrskuepladsen, ud, at han flytter koncertdagen, der egentlig skulle have fundet sted 8. maj, til 21. august.

Dermed støder han imidlertid sin musikalske lancering direkte ind i samme weekend, som årets udgave af den store Horsens Middelalderfestival finder sted, 20. og 21. august.


Vi kan simpelthen ikke undgå at ramme ind i andre arrangementer i den periode...

Ronnie Jensen


Det dato-mæssige duel mellem musik og skjoldmøer har fået en af Horsens Folkeblads læsere, Benny Hansen, til at undre sig.

Annonce

I konkurrence med andre musikarrangementer

Han har brugt Horsens Folkeblads læserservice Spørg Folkebladet til at bede om svar på, om Ronnie Jensen overhovedet har haft middelalderfestivalen med i tankerne, da han flyttede Horsens Rockfestival.

Og svaret er ja, det har han.

Ronnie Jensen forklarer flytningen til netop den weekend med, at han forudser en august med mange andre musikarrangementer i byen, som han formentlig skal dyste med om publikums gunst. Og fordi middelalderfestivalen er delt ud på to dage, fredag og lørdag, mener han, at publikum både kan nå rock og riddere, hvis de vil.

Spørg Folkebladet

Har du et spørgsmål eller en undren, som du gerne vil have Horsens Folkeblad til at undersøge?

Send det til os via spørgeboksen på spoerg.hsfo.dk. Så er du med til at præge, hvad avisen går i dybden med.

Folkebladet vil jævnligt kigge på spørgsmålene. Hvis der kommer mange, vil vi vælge en række spørgsmål ud og lade læserne stemme på, hvilket af de udvalgte spørgsmål, vi skal gå i dybden med.

- Vi kan simpelthen ikke undgå at ramme ind i andre arrangementer i den periode, og jeg tænker, at middelalderfestivalen vil være det arrangement, som vi bedst kan blande os med, siger han.

Annonce

Noget at bygge på

- Der er flere, der har spurgt mig, om jeg ikke kunne finde på at flytte festivalen til næste år, men jeg vil bare så gerne have den gennemført i år. Så har jeg noget at bygge på næste år, forklarer Ronnie Jensen, som er bevidst om, at en kultur-travl sensommer med koncerter og festivaler i og omkring Horsens kan påvirke hans billetsalg

Dagens spørger

Benny Hansen har stillet spørgsmålet:

- Har arrangørerne af Rock Festival Horsens tænkt over, at der er Horsens Middelalder Festival 2021 på Fængslet samme weekend?? Covid-19 giver udfordringer. Jeg tænker på, at vi behøver ikke at stå i kø/lag for at gennemføre aflyste arrangementer. Forarbejdet er det samme. Det skal gerne være en succes for alle parter.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi kommer til at ligge oven i hinanden, men jeg har solgt 400 billetter allerede, og jeg skal kun op på 1000 for at gennemføre, og det er jeg sikker på kan lade sig gøre.

- Det havde været sjovere, hvis vi kunne sælge 2000 eller 3000 billetter, men det bliver nok svært i år, spår koncert-arrangøren, som med Rockfestival Horsens sætter en stribe Horsens-bands på scenen. "Fra de lokale til de lokale", lyder festivalens motto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce