Annonce
Randers FC

Ung angriber færdig i Randers FC: Vi håber at finde en ny klub til ham

19-årige Marcus Mølvadgaard har et halvt år tilbage af sin kontrakt med Randers FC, men både klubben og angriberens agent forsøger at finde en ny destination til talentet. Arkivfoto: Annelene Petersen
19-årige Marcus Mølvadgaard er vendt tilbage til Randers FC efter et lejeophold i Hvidovre, men angriberen er havnet så langt bag i angriberkøen, at klubben forsøger at finde en ny klub, hvor talentet kan få gang i karrieren.

Randers: Han fik allerede debut for Randers FC få dage efter sin 17-års fødselsdag, men nu lakker tiden på Viborgvej mod enden for Marcus Mølvadgaard, som til august fylder 20 år.

Der er godt nok stadig et halvt år tilbage, inden kontrakten med kronjyderne udløber, men det ser ikke ud til, at angriberen kommer til at udbygge det CV, som tæller 30 Superligakampe - heraf de 12 fra start - og to scoringer for Randers FC.

Det er ikke kun fordi, at talentet i øjeblik går rundt med en skinne på foden efter en skade i sidste uge. Uheldet koster ham godt nok tre uger på sidelinjen, men det ændrer ikke klubbens planer for angriberen.

- Først og fremmest skal vi selvfølgelig have ham klar igen, og så håber vi på at finde en ny klub til ham her det sidste halve år og sådan set også længere tid end det, forklarer Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC, som også afskriver at få lidt håndører i kassen ved at lade Mølvadgaard søge nye græsgange et halvt år før kontraktudløb.

- Vi arbejder i fællesskab med Marcus' agent på at finde en anden klub til ham, og det er ikke noget, vi kommer til at få en transfer for.

Annonce

Marcus Mølvadgaard

Født: 3.8.1999 (19 år)

Højde: 1,89 meter

Position: Angriber

Klubber: Randers FC, Hvidovre IF

Landskampe: 3 U18, 2 U16, 0 mål.

Seniorkarriere: 47 kampe (30 i Superligaen, 12 i 1. division, 5 i pokalturneringen), 41 minutter/kamp, 6 mål, 3 assists.

Priser: Årets talent i Randers FC 2017

Langt til spilletid

I foråret blev Marcus Mølvadgaard udlejet til Hvidovre i 1. division, da trænerteamet gjorde det klart, at angriberen blev set som femtevalg i angriberhierarkiet, som på daværende tidspunkt talte Benjamin Stokke, Marvin Egho, Emil Riis, Mikael Boman.

I den sjællandske klub blev det til 12 kampe og et mål, og tilbage i Randers FC er vejen til spilletid blot blevet endnu længere.

Boman er godt nok væk, men ind er i stedet kommet Alhaji Kamara, og så er 18-årige Kasper Høgh blevet rykket op i Superligatruppen med en femårig aftale i hånden.

- Vi har vurderet, at Marcus får svært ved at få spilletid i Randers FC. Der er ingen tvivl om, at han trænger til at komme ud og få noget spilletid for at få gang i karrieren igen. Derfor forsøger vi at finde noget andet til ham, siger Søren Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce