Annonce
Randers HK

Ung bagspiller stopper i Randers HK: Talenter tager pladsen til træning

Laura Nielsen skifter Randers HK ud svenske LUGI Handboll i bestræbelserne for at få mere spilletid. Arkivfoto: Annelene Petersen
Laura Nielsen er med øjeblikkelig virkning stoppet i Randers HK. Hun er den tredje spiller fra førsteholdstruppen, som er stoppet de seneste måneder, hvilket betyder mere træningstid til talenter fra ungdomsafdelingen.
Annonce

Håndbold: 20-årige Laura Nielsen, som har fået spilletid i ni kampe for Randers HK denne sæson, skiftede mandag med øjeblikkelig virkning til LUGI Handboll i Sverige på en toårig aftale.

Bagspilleren kom for to sæsoner siden til Randers HK fra Silkeborg-Voel, men har primært fungeret som træningsspiller.

Af den grund var hun også at finde i Kronjylland på en amatørkontrakt, derfor kan hun allerede få debut for sin nye klub på søndag, når de møder BK Heid.

- Vi kunne ikke se, at der ville blive en større rolle til Laura i foråret, så vi bakker selvfølgelig op om, at hun tager lidt på eventyr, da muligheden for mere spilletid opstod, siger Niels Agesen om afskeden med bagspilleren.

Laura Nielsen er den tredje spiller, som er stoppet i Randers HK denne sæson.

Første spiller var højrefløjen Amalie Pelzer, da hun i november blev løst af kontrakten for at trappe ned for håndbolden, mens Lene Østergaard i samme måned rykkede til Sønderjyske i jagten på spilletid.

Det har efterladt et tomrum til kronjydernes træninger, som er blevet fyldt ud fra egne rækker.

- Ida Callisen og Aia Raadshøj træner nærmest med på fuldtid nu, og så trækker vi på en del på to højrefløje, Tania Knudsen og Sille Sorth, fra ungdomsafdelingen, som træner med på skift. På den måde tilgodeser vi vores egen ungdom og er stadig nok til at spille til to mål til træning, lyder det fra Niels Agesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Mand fremstilles for voldtægt

Randers

Butikkerne bugner af nye og gamle varer - kundernes valg får stor betydning for fremtiden

Annonce