Annonce
Debat

Ung i arbejde i Randers

Annonce

Læserbrev: Det er som et eventyr, hvor den unge prins får prinsessen og kongeriget på en sølvtallerken. I Randers var der kun én, som stillede op, da man skulle vælge ny formand efter Claus i Venstre.

Claus havde bestridt posten som borgmester, og efter en omvej til Verdo forlod han byen for at blive forgyldt ude vestpå. En håndsoprækning fra Christian Brøns, ingen modstand og vejen var banet til de gyldne poster.

Borgmesterkandidat, først viceborgmester og næstformand i Økonomiudvalget, formand i udviklingsudvalget, medlem i Handicaprådet, suppleant i KU for borgmesteren, 2. suppleant for Katrine Fruelund i Børn og Ungdom. Meget bedre end SU. En “boomer” der kan svare på alt.
At han samtidig er rejst til Aarhus for at blive skolelærer har medført nogle lange arbejdsdage med hjemmearbejde. Ikke altid tid til det hele. Anders Buhl, der har erfaring fra mange år i byrådet, ud til Støvringgaard Kloster, du bliver formand og Henning Jensen Nyhuus klosterforvalter.

Allerede nu har de opnået flotte resultater, Udbyhøj Bussen kører nu omkring klosteret til glæde for opland og beboere.

Ungdom er ikke belastet af for megen erfaring, og tingene må gerne besluttes med vis hast. Der skal ske noget, lektierne venter. Ikke tid til alternativer. En ny dag truer.

En henvendelse til arbejdstilsynet vil sikkert lyde, at man ikke kan nå alt det på den gode måde. Uden penge gør det ondt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce